Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban már nem értékel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban már nem értékelik a lányok az udvarlást?

Figyelt kérdés
Azt mondta édesanyám nekem régen, hogyha sokáig és jól udvarolok egy lánynak akkor én leszek az igazi számára. Most huszonöt éves vagyok és még mindig nőtlen. Nagyon kedves, szeretettel teli vagyok és nincsenek káros szenvedélyeim. Ápolt a külsőm. Mégis magányosan élek. Sok lánynál próbálkoztam egyik se értékelte az erőfeszítéseimet. Pedig még rózsát is vettem nekik ami manapság kihalófélben lévő szokás sajnos. És sok hasonló apróságra ügyelni szoktam amivel mosolyt lehet csalni a lányok arcára.
2016. nov. 28. 23:41
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
76%
Nem az udvarlással van a baj...lehet nem megfelelően udvarolsz vagy olyan lánynak aki valami oknál fogva alapból nem akar tőled semmit.
2016. nov. 28. 23:49
 2/24 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a haldokló növény soha nem volt a szerelem jele.

Meg kell ismerned a lányt. Nem minden lány arcára csal ugyanaz mosolyt.

2016. nov. 28. 23:50
 3/24 anonim ***** válasza:
82%
Anyád rosszul tudja, ha olyan lánynak udvarolsz aki nem akar téged, akkor az nem fog megváltozni csak azért mert rózsát veszel. Fel kell ismerned, hogy ki az aki nem kíváncsi rád.
2016. nov. 28. 23:56
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj, hogy rászorulóként viselkedsz és üzletként kezeled az ismerkedést ("adok neki virágot és ajándékokat, hogy cserébe kedveljen"). Ez az emberi kapcsolatoknál nem így működik, anyukád biztosan jót akart neked, de sajnos rossz tanácsot adott.
2016. nov. 29. 00:03
 5/24 anonim ***** válasza:
31%
Hidd el az igazi nő értékeli a kedvességet, az udvariasságot egy férfitől. Én is ilyen férfi vagyok, ha szeretek valakit, akkor azt ki is mutatom. Csak néha megijednek ettől nők. Fura egy világot élünk. Mindenesetre én azt mondom,hogy ne add fel ezt a tulajdonságodat, ne alkudj meg, mert akkor nem leszel boldog. :)
2016. nov. 29. 00:03
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
Akinek bejössz, annak udvarlás nélkül is. Akinek nem, hát az a dolog meg van baszódva az elejétől fogva, lehozhatod neki a csillagokat is, le se fog szarni.
2016. nov. 29. 00:04
 7/24 anonim ***** válasza:
85%

anyukád elmélete jó, de még nagyon sok apróság van, amivel ki kéne egészíteni. Így önmagában nem igaz, hogy sok udvarlással valakit meg lehet hódítani, ha valamiért nem akar veled kapcsolatot.

Egyébként tisztázzuk már le, mi is az udvarlás, mert itt nagyon sokak fejében dúl a sötétség...

A legtöbb mai férfi az udvarlás szóra azt mondaná, hogy olyan dolog amire pénzt kell költeni.

De az udvarlás valójában az ISMERKEDÉS maga.

Hogy megismersz valakit, beszélgetsz vele kapcsolat kialakítása céljából és mellette kedveskedsz neki bókokkal.

És ha nyeregben van a dolog, mindkét fél részéről, szerintem akkor jöhet a kis apróság, mint csoki, virág... ilyesmik. APRÓSÁGOK!

Nem egyből 1 wellness hétvége. Aztán jön a kérdés kiirása, hogy milyen rohadtak a mai nők, hogy csak a pénzre hajt mindegyik... Na mindegy, ezt hosszú lenne kifejteni, nekem meg kevés az időm.

2016. nov. 29. 07:13
 8/24 anonim ***** válasza:
71%
Ha olyan lánynak udvarolsz, akinek bejössz külsőre, (most nem arra kell gondolni, hogy jóképűnek kell lenned, mert szinte nap mint nap látok olyan srácot hozzá képest nagyon szép lánnyal, hogy csak lesek mint hal a szatyorban.)ő értékelni fogja az erőfeszítéseidet, kitartásodat, de ha olyannak udvarolsz, meg "rózsázol", akinek nem jössz be, az fárasztásnak fogja inkább venni. Esetleg megköszöni az előnyösebb külsővel megáldott gazt, elereszt egy műmosolyt, aztán kb. ennyi. Javítsatok ki,ha nagy hülyeséget írtam!
2016. nov. 29. 07:30
 9/24 anonim ***** válasza:
90%
De ha nem tetszel a lánynak, akkor ezzel nem veszed le a lábáról. Nekem az az érzésem, hogy ezek erőltetett gesztusok, mert nem azért csinálod, mert be akarsz nála vágódni. Hanem mert anyukád mondta. Sokkal természetesebb hatást keltene, ha a lány személyének szólna az udvarlás, nem a gesztus miatt túráztatnád magad.
2016. nov. 29. 08:05
 10/24 anonim ***** válasza:
86%

Engem a párom a hangjával, a beszélőkéjével fogott meg és az őszinteségével -mindent elmesélt a múltjáról, jót-rosszat. Nekem ez pozitív volt (másnak meg sok lett volna első randi előtt), mert az exem végighazudta az életét és tudtam hogy ilyet többé soha.

Hozott virágot első randira, és azóta is szoktam kapni rózsát v mást :-)

Szerintem az első pár mondat meghatározza a folytatást ezt korábbi tapasztalatok alapján is mondom.

2016. nov. 29. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!