Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban már nem értékelik a lányok az udvarlást?
Nekem a haldokló növény soha nem volt a szerelem jele.
Meg kell ismerned a lányt. Nem minden lány arcára csal ugyanaz mosolyt.
anyukád elmélete jó, de még nagyon sok apróság van, amivel ki kéne egészíteni. Így önmagában nem igaz, hogy sok udvarlással valakit meg lehet hódítani, ha valamiért nem akar veled kapcsolatot.
Egyébként tisztázzuk már le, mi is az udvarlás, mert itt nagyon sokak fejében dúl a sötétség...
A legtöbb mai férfi az udvarlás szóra azt mondaná, hogy olyan dolog amire pénzt kell költeni.
De az udvarlás valójában az ISMERKEDÉS maga.
Hogy megismersz valakit, beszélgetsz vele kapcsolat kialakítása céljából és mellette kedveskedsz neki bókokkal.
És ha nyeregben van a dolog, mindkét fél részéről, szerintem akkor jöhet a kis apróság, mint csoki, virág... ilyesmik. APRÓSÁGOK!
Nem egyből 1 wellness hétvége. Aztán jön a kérdés kiirása, hogy milyen rohadtak a mai nők, hogy csak a pénzre hajt mindegyik... Na mindegy, ezt hosszú lenne kifejteni, nekem meg kevés az időm.
Engem a párom a hangjával, a beszélőkéjével fogott meg és az őszinteségével -mindent elmesélt a múltjáról, jót-rosszat. Nekem ez pozitív volt (másnak meg sok lett volna első randi előtt), mert az exem végighazudta az életét és tudtam hogy ilyet többé soha.
Hozott virágot első randira, és azóta is szoktam kapni rózsát v mást :-)
Szerintem az első pár mondat meghatározza a folytatást ezt korábbi tapasztalatok alapján is mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!