Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értékelik a nők az őszinte pasikat?
Figyelt kérdés
Nagyon öszinte vagyok. Bizony ha kérdezik hogy miért lett vége az előző kapcsolatomnak, bevallom öszintén hogy megcsaltam. Bizony sokszor utána elég gyorsan eltűntek. Nem tudom most hazudjak ismerkedésnél? Ez kell a nőknek2015. dec. 21. 14:48
1/17 Költőnő? válasza:
sztem nem az őszinteség lesz ott a baj :D
2/17 anonim válasza:
A kulcsszó: megcsalás. Itt nem az őszinteség a lényeg.
3/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy rossz dolog meg is bántam. De akkor inkább hazudjak? Az jobb? Nem értékelik a nők hogy elmondtam őszintén a rosszat magamról?
2015. dec. 21. 14:55
4/17 anonim válasza:
Bazzz és még te vagy felháborodva???
5/17 anonim válasza:
Figyelj, értékelik, hogy őszinte vagy. De nem tudnak megbízni benned. Tudod, van a mondás, hogyha egyszer megtette, meg fogja az többször is stb. Nem lehet biztos abban, hogy őt fogod annyira szeretni, hogy ne tedd meg ezt vele is. Ha pedig eltitkolod és később kiderül, olyan gyorsan repülsz, hogy észre sem veszed.
6/17 Költőnő? válasza:
hát de, biztos meg lehet beszélni, csak mondjuk nem árt ismerni hozzá kicsit a másikat... nem úgy, h szia Béla vagyok és az előző kapcsolatom az én hűtlenségem miatt ért véget...
Nomeg a másik, h az az általános vélekedés, hogy aki egyszer megtette; megteszi majd újra.
7/17 anonim válasza:
Ebben az esetben nem az őszinteség a baj, de nem akarják, hogy őket is megcsald.
8/17 anonim válasza:
Férfiként kérdezlek kérdező, neked kéne egy olyan nő, aki előtted bárkit is megcsalt? :)
9/17 anonim válasza:
Az őszintéket értékeljük, a hűtlenségre hajlamosakat nem.
10/17 anonim válasza:
Kérdező én 1exbnőmet sem csaltam meg,de még én sem mertem volna kiírni ezt a kérdést!Te vagy annak a bizonyos Fagyi visszanyal mondásnak a tökéletes példája!Grautula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!