Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez? A férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? A férfiak, miért nem értékelik, ha kedves/házias/ főzök rájuk/megértő vagyok?

Figyelt kérdés

Ha én úgy viszonyulok hozzá, ahogyan én is szeretném, h hozzám (tisztelettel, normálisan, becsületesen, nem kihasználva)akkor miért én vagyok, aki "hoppon marad".

Legyek én is szemétláda, pénzéhes, törtető némber, akikért annyira odavannak a férfiak?

2015. nov. 2. 18:55
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
Ha szép is vagy, értékelik.
2015. nov. 2. 18:56
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak a nem megfelelő ember lehet az, aki az ilyesmit nem értékeli. Vagyis az ilyen ember meg sem érdemli, hogy ilyen legyél vele. Én is értékelném, főleg az igyekezetet, habár én egy barátnőmtől se vártam el, hogy főzzön vagy mosson rám. A kedvesség viszont alapvető.
2015. nov. 2. 19:02
 3/35 anonim ***** válasza:
63%

"férfiak"

Itt a kulcsszó...

Egy férfi értékeli,egy csipás "menővagyokmegdugokmindennőt"kisfiú nem.. ;)

2015. nov. 2. 19:05
 4/35 anonim ***** válasza:
75%

Hát akkor beszéljük meg a részleteket!

Milyen esküvőt szeretnél?!

:-)

Biztosan lesz aki értékeel. Én is értákelnék egy ilyen lányt, de az mind az ország másik végén lakik! (én az egyik végén élek:-) ) Te merre élsz?

2015. nov. 2. 19:06
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Válogasd ki azokat, akik megérik. Ha úgy látod, hogy valaki nem viszonozza a törődésedet, ne pazarolj rá több időt.
2015. nov. 2. 19:06
 6/35 A kérdező kommentje:

Nem ötperces ismeretség után jutottunk el.. valameddig ;)

De az utóbbi időben ilyen emberek találnak meg :)

2015. nov. 2. 19:07
 7/35 A kérdező kommentje:

Kedves Marceline!

Kék szemem van, hosszú hajam :)

2015. nov. 2. 19:11
 8/35 Clark Kent.. ***** válasza:
94%
Lehet túl ragaszkodó vagy, és nem hagysz szabad teret a pacákoknak.
2015. nov. 2. 19:13
 9/35 anonim ***** válasza:
78%
Istenem, ha tudnád, hogy nekem és még mennyi férfinak pont az ilyen törődő, házias, kedves, megértő nők a zsánereink...
2015. nov. 2. 19:15
 10/35 A kérdező kommentje:

Kedves 4es!

Nem ragaszkodom az esküvőhöz, és az ország viharosabb végében lakom.Nem itt születtem :)

2015. nov. 2. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!