Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez? A férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? A férfiak, miért nem értékelik, ha kedves/házias/ főzök rájuk/megértő vagyok?

Figyelt kérdés

Ha én úgy viszonyulok hozzá, ahogyan én is szeretném, h hozzám (tisztelettel, normálisan, becsületesen, nem kihasználva)akkor miért én vagyok, aki "hoppon marad".

Legyek én is szemétláda, pénzéhes, törtető némber, akikért annyira odavannak a férfiak?

2015. nov. 2. 18:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

a szex és a kinézet a lényeg, a háziasság csak a plusz. az kell ahhoz h meg is tarts egy csávót :D

egyébként én pont az ilyen lányokat bírom. hülyét kapok ha egy csaj nem képes főzni. mondom ezt úgy, h rendszeresen szoktam főzni magamra/barátnőmre, úgyh nem az az elvárás h hétfogásos vacsora, de azért ne álljon már meg a tudomány a műzlinél, meg ne kelljen már folyton rendelni/étterembe járni...

a kedvesség/megértés meg egy olyan alap dolog, amit nem csak a barátnőmtől, hanem a környezetemben lévő összes embertől elvárok, azért cserébe h egyáltalán szóba álljak velük. aki bunkó, az keressen magának bunkó embereket :D

22/F

2015. nov. 12. 13:12
 32/35 anonim ***** válasza:
Nem veled van baj,csak nem jó helyen keresgéltél.
2015. nov. 12. 16:50
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Most erre a kérdésre mit mondjak?

Szerinted én normális férfi létemre, sőtt tovább mondom normális apa létemre, mért lettem átbszva, kihasználva?

Vannak ilyen primitív emberek.

Lépj tovább ezen, majd jön olyan aki értékel. És semmi esetre se változz meg.

2016. jan. 6. 22:48
 34/35 anonim ***** válasza:

4-esnek üzenem, hogy ezek szerint nála a szomszédban hemzsegnek a jó nők, akik gazdasszonyok is egyben + k.rvák az ágyban + meg is lehet csalni.

Nagyon sok srác várja azt el, hogy 5 perces ismerkedés után már csettintésre legyen randi (persze a lány utazzon, nehogy már ők mozduljanak a kényelmes otthonból) és költözés (persze a lány költözzön). Lehet, hogy otthon anyuka titeket elkényeztetett maximálisan még 40-50 éves férfiként is, de az életben ez nem igy megy.

2016. jan. 7. 07:01
 35/35 anonim ***** válasza:

A pasik többsége nem ezt akarja, csak szexet. Kötöttsègek és érzelmek nélkül.

Azért ismerkednek, hogy legyen plusz egy strigula az ágy lábán.

Aki komoly kapcsolatra vàgyik, annak ezek IS fontosak. És értékelni fogja.

Annyit adj, amennyit kapsz.

Minek tisztelni meg körbeugrálni azt, aki a bugyidra hajt!? Érdemelje ki.

Ha csak szexet akar, akkor pattintsd ki. Elötte ha akarod, kihasználhatod a zsenge testét. ;-)

Miért ne?

Férjem is erre harapott rá. Tök jó pasi, randin nyomul, gondoltam csak szexet akar. Otthagytam a randin a... ba.

Két napig tornászott, hogy újra látni akar. Mindig a nők futottak utána. Neki most először kellett küzdeni.

Mikor tisztáztuk, hogy komoly kapcsolatra vágyik velem, akkor főztem neki, stb. És értékelte.

Amíg úgy viselkedett mint egy hancúrkandúr, addig úgy is kezeltemm. ;-)

2016. jan. 7. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!