Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha a lányokkal kedves, megértő vagyok, akkor csak barátnak kellek, de ha bunkó, szexmániás, nemtörődöm, akkor tapadnak rám?
Figyelt kérdés
Ez kész cirkusz, eddig mindig ez volt.2015. okt. 27. 22:42
1/15 A kérdező kommentje:
Soha az életbe nem fordult még elő olyan, hogy úgy érhettem volna hozzá egy nőhöz, hogy tisztán úriemberként viselkedem vele. Amikor ez megtörtént, azt mindig megelőzte egyfajta bunkóság.
Ha így visszagondolok, az összes intim élményem a bunkóságból eredt, nem pedig az udvarlásból.
2015. okt. 27. 22:44
2/15 anonim válasza:
mert arra gerjednek! de várj mindjárt jönnek hogy én nem olyan vagyok utálom a bunkó pasikat.....
3/15 anonim válasza:
Nem a bunkóságon van a hangsúl, nem azért tapadtak rád, hanem mert határozott voltál, és ki merted mutatni, hogy igenis be szeretnéd zavarni a macit a málnásba, nem töketlenkedtél. Erre gerjednek. Ahozz idő, intelligencia és érettség kell, hogy valaki megtanulja azt, hogyan is kell egyszerre határozottnak, férfiasnak és úriembernek lenni. Ha tapló vagy, akkor csak rövidtávú sikereid lesznek.
4/15 anonim válasza:
A nőknek ki kell mutatni, ha kívánod őket. Egyszerűen tökösen meg kell mondani neki, hogy kívánod, mint nőt, és megfarkalnád.
6/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak ez ellentmondásban van a hagyományos női véleményekkel, miszerint egy "kedves, aranyos pasit" akarnak. Nálam kedvesebbek kevesen voltak. Verset is írtam, meg ilyenek. Eredmény: 0.
De mikor közöltem, hogy az illetővel, hogy örülnék neki, ha a következő találkozáskor azon a helyen lecumizna, akkor igent mondott. Ki érti ezt...
2015. okt. 27. 23:09
7/15 anonim válasza:
hangsúly*
ahhoz*
sry, nem bírtam tovább nézni ezeket a szégyelteljes typo-kat :D
8/15 anonim válasza:
Kedves, aranyos pasit akarnak, igazuk is van, de ezt már azután akarják majd, ha érzik, hogy mersz tökös pasas lenni, aki kerek-perec megmondja nekik, mit tenne és akar tenni velük, amit aztán persze rendesen kivitelez is. Aztán már lehet komolykodni, ha létrejön a kapcsolat.
9/15 anonim válasza:
Így kell bánni velük, és akkor sikeres leszel:)
10/15 anonim válasza:
A normális lelkületű nők korrekt, tisztességes pasit akarnak, akik mernek határozottak lenni, és rendesen repesztenek az ágyban. Ha töketlen vagy, semmire sem mész, ha bunkó, lekezelő módon vagy szexőrült és határozott, akkor pedig rövidtávú sikereid lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!