Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? A férfiak, miért nem értékelik, ha kedves/házias/ főzök rájuk/megértő vagyok?
Ha én úgy viszonyulok hozzá, ahogyan én is szeretném, h hozzám (tisztelettel, normálisan, becsületesen, nem kihasználva)akkor miért én vagyok, aki "hoppon marad".
Legyek én is szemétláda, pénzéhes, törtető némber, akikért annyira odavannak a férfiak?
Hozzám jösz feleségül????
Légyszi,légyszi...
Ezt konkrétan hány férfi játszotta el veled? Ööööö.... 1 darab. Egy. One. Ein. Uno.
Na már most, a kérdés azt sugallja, hogy ez a mentalitás minden férfira jellemző. Ne haragudj, de aki ilyen következtetéseket von le egyetlen esetből, az valószínűvel közelebb áll intellektuálisan egy tányér extra hosszú sült krumplihoz, mintsem egy felnőtt emberhez. Egy ilyen ember miért várja el, hogy megbecsülje bárki is a társaságukat? Ez a valódi kérdés.
Kedves Clark Kent!
Pont ezaz.Nem kértem semmit tőlük, jöttek a nagy ígértek, amikor már tétje sem volt.
Kedves 11-es.
Voltam már férjnél. Nem ragaszkodom a házasság intézményéhez. :)
Kedves 12-es.
Nem egy. One. Ein. Uno. Ne haragudj, de aki ilyen következtetéseket von le egyetlen kérdésből, az valószínűvel közelebb áll intellektuálisan egy tányér extra hosszú sült krumplihoz, mintsem egy felnőtt emberhez.
Akkor csak szimplán költözz hozzám :)
11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!