Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez? A férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? A férfiak, miért nem értékelik, ha kedves/házias/ főzök rájuk/megértő vagyok?

Figyelt kérdés

Ha én úgy viszonyulok hozzá, ahogyan én is szeretném, h hozzám (tisztelettel, normálisan, becsületesen, nem kihasználva)akkor miért én vagyok, aki "hoppon marad".

Legyek én is szemétláda, pénzéhes, törtető némber, akikért annyira odavannak a férfiak?

2015. nov. 2. 18:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Hozzám jösz feleségül????

Légyszi,légyszi...

2015. nov. 2. 19:22
 12/35 anonim ***** válasza:
19%

Ezt konkrétan hány férfi játszotta el veled? Ööööö.... 1 darab. Egy. One. Ein. Uno.

Na már most, a kérdés azt sugallja, hogy ez a mentalitás minden férfira jellemző. Ne haragudj, de aki ilyen következtetéseket von le egyetlen esetből, az valószínűvel közelebb áll intellektuálisan egy tányér extra hosszú sült krumplihoz, mintsem egy felnőtt emberhez. Egy ilyen ember miért várja el, hogy megbecsülje bárki is a társaságukat? Ez a valódi kérdés.

2015. nov. 2. 19:27
 13/35 A kérdező kommentje:

Kedves Clark Kent!

Pont ezaz.Nem kértem semmit tőlük, jöttek a nagy ígértek, amikor már tétje sem volt.

2015. nov. 2. 19:38
 14/35 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es.

Voltam már férjnél. Nem ragaszkodom a házasság intézményéhez. :)

2015. nov. 2. 19:43
 15/35 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es.

Nem egy. One. Ein. Uno. Ne haragudj, de aki ilyen következtetéseket von le egyetlen kérdésből, az valószínűvel közelebb áll intellektuálisan egy tányér extra hosszú sült krumplihoz, mintsem egy felnőtt emberhez.

2015. nov. 2. 19:45
 16/35 anonim ***** válasza:
én is az lettem, egy szemét. nem jó nekem sem, de a pasik most már bomlsnak utánam:)
2015. nov. 2. 20:26
 17/35 anonim ***** válasza:

Akkor csak szimplán költözz hozzám :)

11-es voltam

2015. nov. 2. 20:45
 18/35 A kérdező kommentje:
Vihetem a 3 macskát is? :)
2015. nov. 2. 21:25
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha már összejöttök akkor rendezzetek nekünk akik itt vagyunk a témánál egy partit, kis rántott szárnnyal, combbal, némi saláta, dobostorta...
2015. nov. 2. 22:03
 20/35 anonim ***** válasza:
A hölgyön múlik minden,én benne vagyok a partiban :)Ha már élettársak leszünk macskákkal együtt :)))
2015. nov. 2. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!