Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez? A férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? A férfiak, miért nem értékelik, ha kedves/házias/ főzök rájuk/megértő vagyok?

Figyelt kérdés

Ha én úgy viszonyulok hozzá, ahogyan én is szeretném, h hozzám (tisztelettel, normálisan, becsületesen, nem kihasználva)akkor miért én vagyok, aki "hoppon marad".

Legyek én is szemétláda, pénzéhes, törtető némber, akikért annyira odavannak a férfiak?

2015. nov. 2. 18:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
25%

nem igazan az keresem egy noben hogy kedves hazias megerto legyen..lehet akik csak feleseget akarnak azoknak ez fontos.

nekem inkabb az olyan tulajdosagok jonnek be hogy ad magara(nem engedi elhizni magat, nem vagatja rovidra a hajat azert mert kevesebb gond van vele.....:D)

intelligens el lehet vele dumalni akarmirol, szereti a szexet, nem mert nekem akar megfelelni hanem mert genetikailag ilyen.

kb ezek a legfontosabbak. kaja nalam 100rangu, plane hogy nem is az izekre megyek hanem tapanyag legyen benne amitol izmodook nem hizok.

2015. nov. 2. 22:51
 22/35 anonim ***** válasza:
95%

21-es

Értelmes egy fickó lehetsz.....

2015. nov. 2. 22:56
 23/35 b95 ***** válasza:

Én éppenséggel nagyon tudnék értékelni egy ilyen csajt.

A probléma csak annyi, hogy baromira nem találok magamnak egyet se, se ilyet, mint amit a kérdésben írtál, se semmilyen mást se.

20/F

2015. nov. 3. 06:22
 24/35 anonim ***** válasza:
93%
Nekem pont ezek az értékek fontosak 1 lányban. Legyen házias kedves és gondoskodó. Mindent meg tudok adni neki cserébe mert jó anyagi háttérrel rendelkezem és rendkívül szerethető ember vagyok de a mai lányoknak nem ez kell, hanem az izgalom. :/
2015. nov. 3. 12:48
 25/35 A kérdező kommentje:

Az izgalomnak is megvan a maga helye egy kapcsolatban. ;)

2015. nov. 3. 15:02
 26/35 anonim ***** válasza:
50%
A kérdésben egyes számban van írva minden, rohadtul nem utaltál rá, hogy többen is lennének, szóval ne nekem ugass vissza, pláne ne az én kimásolt szövegemmel, hanem húzz vissza második osztályba és tanulj meg rendesen fogalmazni. Mellesleg ha már a számok területére tévedtünk, meséld már el, hogy hány férfi nem értékelte, hogy főzöl rá, hogy házias vagy? Had tippeljek... 1 darab. Vagy épp 0. Vagy épp ezeknek az átlaga. Nem lehetsz túl intelligens, ha ennyi alapján máris azt gépeled a ropi ujjaiddal, hogy minden férfi ilyen. Ennyi erővel az én szám meg azért sírhatna, mert minden gyakoris nő egy ellenszenves, idióta luvnya, pusztán csak ebből a kérdésből kiindulva, mert épp éppenséggel egy ilyen van.
2015. nov. 3. 15:16
 27/35 anonim ***** válasza:

Mondjuk most alapvetően te vagy aki ellenszenves már az első válaszodtól kezdve...

Eltekintve attól, hogy a kérdés szinte biztosan kamu és arra hajt, hogy most ráírjon a sok magányos gyakoris.

2015. nov. 4. 15:50
 28/35 A kérdező kommentje:

Nem kamu.

De az előző válaszoló, tényleg cuki velem :)

2015. nov. 4. 16:56
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Rossz pasival kezdtél. az exem is ilyen volt, házias, kedves, főzött rám. és a következőnek is ilyet szeretnék!! 27/f
2015. nov. 4. 19:28
 30/35 A kérdező kommentje:
Másodjára történt meg ez velem. :)
2015. nov. 5. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!