Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értékelik a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értékelik a nők az őszinte pasikat?

Figyelt kérdés
Nagyon öszinte vagyok. Bizony ha kérdezik hogy miért lett vége az előző kapcsolatomnak, bevallom öszintén hogy megcsaltam. Bizony sokszor utána elég gyorsan eltűntek. Nem tudom most hazudjak ismerkedésnél? Ez kell a nőknek
2015. dec. 21. 14:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért az őszinteséget is lehet tapintatosan tálalni.Anyum egyik barátnőjének ezért nem volt hosszú távon sem senkije,mert őszinte,de aki nem szokta meg,az nagyon meg tud tőle ijedni,olyan a stílusa.
2015. dec. 21. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:
12%

A kérdezőnek van igaza.

Őszinte vagy és nem értékelik. Próbáld meg kerülni a témát, add el magad és közöld a megcsalást 1-2 hónap múlva. Mindjárt nem fognak olyan negatívan reagálni.

Az emberek ismerkedés, főleg az elején, felszínes. A többség próbálja magát eladni és keresni a legjobbat. A megcsalás nem épp egy jó pont és van helyetted másik jelentkező, szóval koppintanak.

2015. dec. 21. 17:55
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

nem jól fogalmaztad meg. Elmondod, hogy rájöttél nem azzal a nővel vagy aki igazán passzol hozzád. Idővel találkoztál valakivel, akivel érzelmeket tápláltatok egymás iránt és a helyzet fokozódott :) Ezek után megszakadt az előző kapcsolatod. vagy bármi, a megfogalmazásod szerint.

a másik opció, ami szintén nem hazugság: nem kell a múltban turkálni, téged csak a most érdekel, ahol megteremted a jövődet. Nem akarsz róla beszélni, volt egy két nő és kész. Idővel rájöttetek, hogy nem kell együtt lennetek.

Nyilván azért kérdez ilyeneket, hogy kirostáljon. Valójában viszont neki ezekre az információkra nincsen szüksége. Mint bárki másnak. Lehet érdekelni ki maszturbált rám, de lehet mégse tudnám kezelni azt az információt hogy a portás minden éjjel :)

2015. dec. 21. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Aki egyet megcsal, a többit is meg fogja. Nem bíznak benned. Én sem bíznék.
2015. dec. 21. 20:14
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem, ne hazudj, de ne is várd el egy normális nőtől, hogy olyan férfival akarjon kapcsolatot aki annyira se tisztel egy nőt, hogy előbb szakít, és csak aztán dug meg valaki mást. Megoldás lehet, ha olyan nőt keresel aki hasonló értékrenddel rendelkezik mint te, szóval simán ő is csal, ha olyan kedve van, őt talán nem zavarja majd, hogy ilyen vagy.

A nők értékelik az őszinteséget. De pl ha ilyesmit tudtam meg egy pasiról aki akart tőlem valamit, onnantól már ő maga értéktelen volt számomra. Ennyi.

2015. dec. 21. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Akik lepontozták a válaszom (#12), próbálják már ki, amit írtam és utána lehet miről beszélnünk. Hihetetlen, hogy egyesek mennyire álszentek és mennyire nem képesek elviselni a tényeket.

Gyerekek, ez egy anonim oldal. Senki sem fogja megtudni, amit elismertek. Akkor mégis miért akartok álszentek lenni? Az önértékeléseteknek ad valami pluszt?

2015. dec. 22. 06:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Én értékelem az őszinteséget, ha azt az ember normális módon tálalja, de egy hűtlen emberben nem biztos, hogy meg tudok bízni. Még tapasztalatlan koromban volt dolgom egy olyan pasival, aki egy nő mellett sem tudott megmaradni hosszú távon, ő arra fogta, hogy az első barátnője nagyon csúnyán bánt el vele, én viszont nem bántottam, és úgy éreztem, nem érdemeltem azt, hogy rajtam állt bosszút (meg még sok más lányon) az első barátnője miatt, rosszul esett, szóval utána már óvatosabb lettem, nem akartam megint megégetni magam.

Azért nem mindegy az sem, hogy valaki hogyan őszinte, nem mindegy, hogy esetleg vérig sérted a másik embert, stb., vagy tapintatos vagy.

2015. dec. 22. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!