Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a környezetemben élő nők közül egy sem felel meg az elvárásaimnak (őszinte, kedves, hűséges, nem nagyravágyó)? Hol találhatok ilyen nőt?
Rengeteg ilyen lány van, csak ha nem gyönyörű, vékony és nem hord magassarkút, hanem festetlen a haja, csendesebb és nem harsány, akkor észre sem veszitek, még nekik is mentek (tapasztalat).
21/N
1#
Ez máris nem igaz mert pl. a Mi Kell a Nőnek c. filmben nekem Erin jött be legjobban. ;-)
3#
Látom sikerült kiszűrni a lényeget... :D
#1 Az a baj, hogy megint általánosítunk. A félénk lány elsétál a félénk fiú mellett... ennyi. Nagyon jól tudom, mégsem tudok változtatni én sem.
Én is hasonló lányokat keresnék (illetve egy is bőven elég lenne) mint ami a kérdésben szerepel de a környékünkön inkább csak nagyszájú egoisták vannak, vagy ha mégis lenne olyan aki megfelelhet a leírásnak, ő meg otthon ül és ezért nagy eséllyel soha nem ismerjük meg egymást. Ez gáz. Még nem találtam megoldást rá :|
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!