Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a környezetemben élő nők közül egy sem felel meg az elvárásaimnak (őszinte, kedves, hűséges, nem nagyravágyó)? Hol találhatok ilyen nőt?
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 18:07
21/22 anonim válasza:
annyira elhisszük, hogy neked nem fontos a külső egyáltalán, mint ti nekünk lányoknak.
én őszinte vagyok, hűséges, nem nagyravágyó, egyetlen barátom volt eddig, most is vele vagyok. őt csúfolták, a lányok rá se néztek, hozzá se akartak érni, nincs bmw-je, nincs pénze, nem is lesz soha, mégis vele vagyok 5 éve. de hogy soha a büdös életben nem jönnék össze olyannal (a legtöbb hasonló nőtársammal együtt), mint amilyenek ti vagytok, az is biztos.
22/22 A kérdező kommentje:
Látom, ezen az oldalon sem lehet már komoly témakörben feltenni kérdéseket, mert ha egy-két észrevételre úgy reagálsz ahogy te látod, s az nem tetszik a válaszíróknak, máris a torkodnak ugranak. Én nem azt mondom, hogy a mai világban nincsenek olyan nők, akiket tényleg nem érdekel a partnere anyagi helyzete, külsője, stb., de azért többségben vannak az olyanok (legalábbis itt nálunk Erdélyben, a Partiumban), akiket ez érdekel. Köszönöm a nagy semmit, igazán segítettek a válaszok.
2015. nov. 13. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!