Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a lányok nem értékelik az olyan fiúkat, mint én?
Én pont abba a jófiú kategóriába tartozom,aki nem igazán mozgatja meg a lányok fantáziáját és vhogy soha nem jövök náluk szóba férfiként.Természetesen barátként mindig azon sápítoznak,hogy ó,jaj,hogyan nem lehet neked barátnőd olyan aranyos,édes,okos vagy blablablabla.
Persze ezek közül a lányok közül egyik se mondaná azt,h óh hát nekem bejössz.Csak mindig a másik ízlését kritizálja.
Valamiért sok lány vágyakozik egy kőbunkó rosszfiúra, ettől függetlenül ha nem vagy az, még nem azt jelenti hogy teljesen esélytelen avgy, mert ennél vannak fontosabb dolgok.
Ha jól nézel ki, van egy jó állásod, (vagy aranyifjú vagy), jól tudsz kommunikálni velük, akkor válogathatsz nyugodtan enélkül az idióta rossz fiús arculat nélkül is
A "jó"fiú" kategóriát át kéne nevezni "unalmas fiú" kategóriává, mert az egy fokkal pontosabb képet ad a helyzetről.
A pasik általában nem tudják megkülönböztetni a magabiztosságot a bunkóságtól. (Ezért is bunkó a legtöbb magabiztos pasi)
Azt elsőre ki lehet szúrni, ha kis teszetosza vagy, a tajparasztságot viszont első körben jól leplezi a legtöbb pasi.
Ezért is van, hogy sokszor a lányoknak egyel magasabb korosztályból van barátjuk - addigra szilárdul a jellem, határozottabb lesz a kiállásuk, stb..
A legjobban nyilvánvalóan a magabiztos kiállású, rendes pasikat szeretjük, nem azokat, akikkel egy idő után csak a közös boxmeccs a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!