Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok értékelik a verseket?
Volt egy barátnőm, nemrég szakítottunk. Mikor együtt voltunk, néha írtam neki ezt-azt s akkor nagyon értékelte. Most, mielőtt vége lett, írtam egy másikat, de nem mertem megmutatni. Majd most, hogy tényleg vége lett - befejeztem.
Nem az a célom, hogy ezzel bármit is elérjek és visszakapjam, de úgy gondolom őszinte lett a dolog.
Szóval lányok, ti szakítás után, ha kapnátok egy ilyen verset, akkor arra hogy reagálnátok?
(nagyvonalakban: a lány nagyon szeret, de nem tudott belémszeretni. Szakítani sem akart, ezért megtettem én, mert láttam, hogy szenved.)
Privátban elküldöm, aki elolvasná és megmondaná, hogy mit gondol.
a lanyok (en is) imadjak ha verset irnak nekik:)
na jo nem pl ilyet: "3 hónapja hogy együttvagyunk, ezért ideje lenne együttaludnunk, nem jutott eszembe több rím, tehát ez jutott ím" volt baratom irta ezt nekem..nemsokkal utana szakitottink is :D
de gondolom te valami jobbat irtal. egy szo mint szaz: en orulnek neki es szerintem o is orulne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!