Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban már nem értékel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban már nem értékelik a lányok az udvarlást?

Figyelt kérdés
Azt mondta édesanyám nekem régen, hogyha sokáig és jól udvarolok egy lánynak akkor én leszek az igazi számára. Most huszonöt éves vagyok és még mindig nőtlen. Nagyon kedves, szeretettel teli vagyok és nincsenek káros szenvedélyeim. Ápolt a külsőm. Mégis magányosan élek. Sok lánynál próbálkoztam egyik se értékelte az erőfeszítéseimet. Pedig még rózsát is vettem nekik ami manapság kihalófélben lévő szokás sajnos. És sok hasonló apróságra ügyelni szoktam amivel mosolyt lehet csalni a lányok arcára.
2016. nov. 28. 23:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11%
Hat, amikor itt olyanokat olvasok, hogy "engem ne akarjon meghivni a kavemra, mert en nem vagyok prostitualt, akit meg lehet venni egy 600 forintos kaveval", akkor en is ugy velem, hogy manapsag nem lehet udvarolni. Bar, en no vagyok. Nekem lehetett, igenyeltem is, szerintem az ugy teljes:).
2016. nov. 29. 08:32
 12/24 anonim ***** válasza:
82%

"engem ne akarjon meghivni a kavemra, mert en nem vagyok prostitualt, akit meg lehet venni egy 600 forintos kaveval"

ez ki van sarkítva. tényleg nem jó érzés, ha valaki azért vesz kávét/rózsát, mert cserébe akkor biztos kedves lesz és szívesen fogadja a közeledésed.

néha jól esik a kedvesség és nagyvonalúság. ha nincs hátsó szándék mögötte, csak örömet akarnak okozni. és ha mégse örülnék, akkor nem kéri rajtam számon.

rendes női-férfi példával élve:

ha főzök valamit a kedvesemnek, akkor nem biztos, hogy el lesz tőle ájulva, és majd jobban szeret. ugyanez igaz a "szexi fehérneműre".

2016. nov. 29. 08:53
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

"néha jól esik a kedvesség és nagyvonalúság. ha nincs hátsó szándék mögötte"

Te tudsz hátsó szándékot "olvasni"?

2016. nov. 29. 09:08
 14/24 anonim válasza:
14%
Kérdező, ugyanebben a cipőben járok. Sajnos hátrányból indulunk, mert ilyennek születtünk, valamint anyukánk is ezt nevelte belénk. (Az enyém vélhetően a sok csalódás miatt, gondolom, a tiéd is.) Annyit tehetünk, hogy leszarjuk ezt az egész nőtémát, különben csak egyre rosszabb lesz. Én megtanultam, hogy nem érdemes úgy ismerkedni, ha folyamatosan csak kudarcok érik az embert. 21/F
2016. nov. 29. 09:36
 15/24 anonim ***** válasza:
70%

25évesen hova nősülnél idióta??

Nem ráérsz még?

2016. nov. 29. 09:59
 16/24 anonim ***** válasza:
2%

Jól írták azt sajnos,hogy hiába minden,ha nem születtél helyesnek,jó genetikával.Onnantól szóba sem állnak veled...

Én egyetlen egy hasonló lánnyal találkoztam életemben,aki értékelni tudta volna az udvarlást,csak persze nem tőlem szintén... nos ő volt az,aki beismerte nőként hogy neki a bunkók jönnek be valóban, csak hát ugye mindig pofára esik velük,mert megcsalják őt folyamatosan ezek az illetők,és stb.

Mindig elköveti ezt a hibát,ezt is beismerte.És azt mondta,hogy ezen tudatosan akar változtatni.

Az udvarlás jó dolog,de mikor el sem fogadják a közeledést,akkor nem tudsz vele mit csinálni sajnos.A nők ilyen felszínesek lettek manapság,hogy a címlapról jöttek kizárólag a jók számukra. Pedig tökéletes férfi és nő sincsen.

2016. nov. 29. 10:09
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

'Hat, amikor itt olyanokat olvasok, hogy "engem ne akarjon meghivni a kavemra, mert en nem vagyok prostitualt, akit meg lehet venni egy 600 forintos kaveval", akkor en is ugy velem, hogy manapsag nem lehet udvarolni. '

Amikor a lányoknak rengeteg rossz tapasztalata van ha elfogadják a "kedvességet" akkor ne csodálkozz, hogy utána így reagálnak. Ez nem is igazi kedvesség, mert a legtöbb férfi elvár valamit cserébe. Dugást, vagy hogy járjanak, és amikor nem jön össze, akkor jöhet a hőbörgés, hogy a kis ribi, kihasznált.

2016. nov. 29. 10:22
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
Én értékelem ( értékelném ) ! Nem feltétlenül az ajándékok miatt. Egyszerűen csak programozzunk, akarjon velem lenni, éreztem, hogy megakar " hódítani "! Nem pedig az van csak a fejében, hogy " na mikor dughatom már meg? " Ha már együtt vagyunk is, érezzem, hogy nem akar elveszíteni. Természetesen, vissza kapna minden törődést.
2016. nov. 29. 11:55
 19/24 anonim ***** válasza:
48%

Udvarolni már nem kell úgy igazán. Persze biztosan van, akinek tetszik az ilyen rajongás kimutatása, de általában túlzó, és csak ellenszenvet vált ki a másik félből. Inkább csak az számít, hogy ha van két ember, akik tökrandom módon ismerik meg egymást, akkor a véletlenszerű rész, az maradjon is úgy, semmi se legyen erőltetett, semmi se zökkentsen ki benneteket a "csodából", az érzelmek fellángolásából!

Aztán ha kiderül kedvelitek egymást, szinte már összejöttetek (volt egy csókos randi pl), akkor már mehet a romantikázás, feltéve, ha a hölgy vevő az ilyesmire :)

én így gondolom.

2016. nov. 29. 12:19
 20/24 anonim válasza:
0%

kiknek akarsz udvarolni? selejteknek, akiket két sör után visznek budira a hajléktalanok romkocsmákból?

ne viccelj már. felejtsd el ezt.

2016. nov. 29. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!