Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik mennyire értékelik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mennyire értékelik ha köszönösképp hozzábújok?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel olyan se veled se nélküled barátok vagyunk. Be kell vallanom, h nagyon visszahúzódó vagyok.

Amikor találkozunk, mindig röviden megölel.

Szerintetek mennyire értékelné pozitívan, ha ilyenkor hozzábújnék?

2016. aug. 20. 07:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tök jó üdvözlési forma lehetne, nekem tetszene. Csakhogy nem épp "barátok" között. Túl bizalmas és bensőséges, könnyen félreértelmezhető. Mármint ha van mit félreértelmezni...
2016. aug. 20. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak 'barát' akkor nem bújjon és ölelgessen találkozáskor mivelhogy nem vagyunk együtt... Számomra félreérthető

Ha akar valamit tőlem akkor ezzel a gesztussal jelezheti avagy amennyiben együtt vagyunk kétség nem fér hozzá viszont megismétlem ebben a helyzetben számomra megtévesztő lehet.

23/F

2016. aug. 20. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
sirva fakadnék azon h létezik ilnyen Nőnemü a földkerekségen
2016. aug. 20. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bújás egy kapcsolatban oke. De ebben a helyzetben nem.
2016. aug. 20. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:

baráti kapcsolatban nem ölelgetem a másik, szóval nem örülnék neki, de kapcsolatban vagy ismerkedés alatt igen...

szerintem ez a pasi értékelni, ha megszokott ölelni...

23F

2016. aug. 20. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon :))))))) imádom a bújós csajokat!
2016. aug. 22. 03:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon örülne neki, és lehet, az is, hogy félreértené. Vagy csak, megértené?

Amúgy nem mindig félreérthető. Ez lehet a közvetlenség, barátság jele is. Sok (felnőtt) nővel vagyok így, és egyikünk sem gondol bele többet. Csak jobb tőle a pillanat...

2016. szept. 11. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!