Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mennyire értékelik ha köszönösképp hozzábújok?
Van egy pasi akivel olyan se veled se nélküled barátok vagyunk. Be kell vallanom, h nagyon visszahúzódó vagyok.
Amikor találkozunk, mindig röviden megölel.
Szerintetek mennyire értékelné pozitívan, ha ilyenkor hozzábújnék?
Ha csak 'barát' akkor nem bújjon és ölelgessen találkozáskor mivelhogy nem vagyunk együtt... Számomra félreérthető
Ha akar valamit tőlem akkor ezzel a gesztussal jelezheti avagy amennyiben együtt vagyunk kétség nem fér hozzá viszont megismétlem ebben a helyzetben számomra megtévesztő lehet.
23/F
baráti kapcsolatban nem ölelgetem a másik, szóval nem örülnék neki, de kapcsolatban vagy ismerkedés alatt igen...
szerintem ez a pasi értékelni, ha megszokott ölelni...
23F
Nagyon örülne neki, és lehet, az is, hogy félreértené. Vagy csak, megértené?
Amúgy nem mindig félreérthető. Ez lehet a közvetlenség, barátság jele is. Sok (felnőtt) nővel vagyok így, és egyikünk sem gondol bele többet. Csak jobb tőle a pillanat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!