Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hozzábujok teljesen elolvadok nem is tudom milyen érzés kerít hatalmába! Teljesen rávagyok hangolva, és közben ő is bujik de nem szól, csöndben ölel. és persze a kezei rendesen dolgoznak. Ugye ez a pasiknál szerelmet jelent?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 17:36
1/13 DiMalto válasza:
hmmmm :D nem mernék rá megesküdni :)
2/13 anonim válasza:
0_o inkabb nem mondok semmit. habar orvendek neked hogy ilyen boldogan, varazslatosan eled meg a kapcsolatodat.
3/13 anonim válasza:
hogy érted, hogy a kezei rendesen dolgoznak?
5/13 anonim válasza:
Ha megujjaz, miközben te csak ölelni szeretnéd őt, akkor valószínűleg nem rajtad, hanem a sunázáson jár az esze.
6/13 A kérdező kommentje:
kezei rendesen dolgoznak alatt azt értem hogy simogat ujjai betévednek a p.....a.
2012. máj. 30. 17:43
7/13 anonim válasza:
Ne legyetek már ilyenek... Én rettentően szerelmes vagyok egy lányba, de sajnos ezt nem mondom el neki, mert mert nem... ez most nem ide tartozik, de kedvem lenne magamhoz ölelni úgy, ahogy itt le lett írva. Magamhoz szorítani, simogatni, és élvezni a közelségét, a nélkül, hogy abban a pillanatban egy szót is szólnánk egymáshoz... És ez nem csak kanosság, mert van olyan lány, akit meg csak jó lenne letapizni -.-
F/16
8/13 anonim válasza:
lehet módosítok... dugni akar -.-
9/13 anonim válasza:
Hidd el, ha tiszteled a lányt, akkor nem kezded el ujjazni csak úgy spontán.
10/13 anonim válasza:
korotok?
küldesz egy képet magadról privibe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!