Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba, akit alig ismerek, lehetséges ez? Vagy ha nem, hát mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
Pontosabban nem az, hogy alig ismerem, mert sok infót tudok róla, de személyesen nem ismerem, nem beszéltem még vele soha...2012. máj. 26. 02:04
1/4 anonim válasza:
Rajongás, bálványozás.
Ahogy pl egy színészt vagy énekest szoktak imádni. A rajongók legtöbbször őket sem ismerik személyesen, bár sok infót tudnak róluk, ennek ellenére mégis odáig vannak értük.
Ez nem szerelem, inkább csak ilyen... furcsa rajongás, szerintem.
2/4 anonim válasza:
marpedig ha o szerelemnek erzi akkor az szerelem. tok mind1 hogy ismersz-e valakit vagy sem a kerdes az hogy mit erzel iranta. persze altalaban az ember orra bukik ha egy ismeretlen emberbe lessz szerelmes :P
3/4 anonim válasza:
ez azt jelenti hogy tetszik neked. de ha már nagyon szereted ,akkor is lehetsz belé szerelmes , ha nem ismered személyesen. törekedj arra ,hogy ismerkedjetek meg..először kezdd azzal hogy beszélgetsz vele ,aztán a többi jön magától..
4/4 anonim válasza:
Én is igy vagyok egy lánnyal sok infót tudok róla meg minden meg na tetszik is csak nem is beszéltünk meg na... messze is lakunk egymástül az is baj :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!