Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember, aki nem tud szerelmes lenni, sőt, még a legkisebb érzelem kimutatása is gondot okoz neki?
Az egyetlen érzés, amit ki tudok mutatni, ha
szerelmes vagyok. Mást nem. Vagyis egyedül a
barátnőmnek tudom kimutatni.. Mások előtt pó-
kerarc.
Igen, van ilyen. Sosem tudtam kimutatni az érzéseimet. Nem csak a szerelem esetében, de például egész életemben ha ajándékot kaptam azt hitték nem örülök neki. Ez valami gyerekkori hiba miatt lehet így. Mondanám, hogy nevelésemben követtek el valamit, de egész kicsi koromban is így volt ez. Vannak egyéb ötleteim is, de ebbe most nem mennék bele.
Szerelmes sem tudok lenni, aminek viszont a csalódás/ok az oka. Nem merek megbízni senkiben, nem merek senkit közel engedni magamhoz. Pontosabban óvakodom attól, hogy én túl közel kerüljek valakihez.
Alapesetben is elég nehéz ügy ez a férfiaknak. A társadalom elvárja, hogy kemény csávók legyünk, és ebbe nem férnek bele az érzelmek. Ettől függetlenül nekünk is vannak, csak igyekszünk nem mutatni. Egy okos, ügyes nő elő tudja hozni, és "megszelidithet" minket, de erre csak kevesen alkalmasak.
44/F
amit utolsó ír, nálam is pontosan ez van ajándékozásnál. az érzés igenis bennem van, de hirtelen nem tudom elővarázsolni az arcomra, pl amikor ajándékot kapok, félek, h azt hiszik majd, nem örülök, mert nem akarok úgy hálálkodni, h azt higgyék eltúlzom, de kedvtelennek sem akarok tűnni.
de mondom, nem vagyok pszihopata, tudok örülni, csak kimutatni nagyon nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!