Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés ha szerelmes valaki? Úgy értem nagyon izgul mikor látja? Mosolyog ha rá gondol? Én úgy tudom ez a szerelem. És velem ez történt amikor gondoltam egy bizonyos srácra aki bejön nekem, és akkor amikor láttam.
a szerelmet igazából nem lehet megmagyarázni, csak te érzed senki más, mindenkiből mást vált ki sztem.
de igen ha meglátod, ha rágondolsz mosolyogsz. érzed az illatát, róla álmodsz. ha megérint beleremegsz, és a találkozások előtt izgulsz. a kis pillangók a gyomrodba vannak. áh kegyetlen jó érzés főleg ha viszonozva is van ugyan ez :))
Ez, és még sok minden más:) Olyan kellemesen melegen tart mindig, néha heves szívdobogást okoz, néha mélységes nyugalmat, néha féktelen jókedvet :)Örülsz, hogy pont az a valaki a te párod, kereknek érzed a világot, boldogan indulsz minden nap haza a munkából, mert tudod, hogy Ő vár rád otthon, hogy Vele törődhetsz, stb. stb. Hosszan lehetne fejtegetni.
23/N
Az a rossz hogy az iskolásokat csúfolják ha szerelmesek. :(
A lányokat nem annyira de a fiukat igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!