Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az, amikor szerelmes az ember?
"...szerintük ez fokozatosan alakul ki vki iránt..."
Hát.. engem csapásként ért.
Hidd el, megérzed ha egyszer szerelmes leszel olyan istenigazából.. :)
Nem ismertem korábban ezt a fiút, aztán vhol találkoztunk, és elhívott randizni. Nagyon megtetszett nekem. 3. randin megcsókolt, na onnantól kezdve számítom, h. mi most együtt vagyunk.
Nagyon jó vele lenni, mindig várom, h. találkozzunk. Akár csak pár percre is, pl. a boltban v. utcán, csak láthassam. Amikor rám néz, amikor rám mosolyog, én elolvadok. Folyton csak a karjaiban lennék. Randi előtt, na meg picit a randi során is izgulok, de ez olyan kellemes izgatottság. Ha vele vagyok, boldog vagyok. Ha megcsókol, ááá, az vmi nagyon-nagyon jó érzés.
Jó és reménytelen,megáll az idő azután rohan.
Nem tudsz figyelni ... csak rá, és még se látod.
Egy rózsaszín szűrő van az elmédben, bárki bármit is mondjon róla , hisz ő tökéletes! Még akkor is amikor elhagy , megbánt, mentségeket keresel neki : "végül is a te hibád.. stb."
Sajnos ez igen gyorsan kialakul, és sokáig agonizálhat az ember, főleg ha viszonzatlan.De van úgy is hogy lassan ,nincs rá recept. Nem függ kortól hiába kérdezik mennyi idős vagy. Azért vigyázz a szerelmes ember védtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!