Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az, amikor szerelmes az ember?

Figyelt kérdés
Ez az 1. kapcsolatom, 1,5 hete vagyunk együtt a barátommal. Tudom, h. én mit érzek, de nem tudom, h. ez már szerelem-e. És az ismerőseim azt kérdezgetik, h. szerelmes vagyok-e már, mert szerintük ez fokozatosan alakul ki vki iránt. A mi kapcsolatunk meg még elég friss.
2012. márc. 15. 19:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Milyen érzés? szar... vagy nem? Nem tudom eldönteni...
2012. márc. 15. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmet érzi az ember... Nem lenne kérdés. Szóval még nem vagy az.
2012. márc. 15. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
EPIC WIN!!
2012. márc. 15. 20:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát én azt érzem, h. az vagyok. Csak egy kis megerősítésre vártam, h. tényleg jól érzem-e. Mármint h. amiket érzek, azok már a szerelem jelei-e.
2012. márc. 15. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha már tényleg szerelmes leszel, nem lesznek kétségeid. :)

Boldog vagy, egész nap spontán vigyorogsz, és abba se bírod hagyni, legszívesebben ugrabugrálnál egy randi után, reggel felkelsz, és eszedbe jut, aztán aznap még 1000x minden percben, este az ő gondolatával fekszel, folyamatosan azon töprengsz mit csinál, mire gondol, mit érez, ha találkoztok akkor nincs olyan elemi erő, ami megzavarhat, fel se tűnik az idő múlása, és nem is akarod, hogy vége legyen, minden ami vele kapcsolatos, az csodás, akkor is ha tök szimpla dolog. :D

Kb.

2012. márc. 17. 11:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. márc. 24. 09:53
 17/17 edwin12 válasza:
100%

Szeretni valakit annyit jelent, hogy bármit megtennél azért, hogy boldognak lásd. Úgy érzed, hogy le tudnál vele élni egy hosszú életet és mindenedet megosztanád vele.

Lassan egy éve, hogy beleszerettem egy lányba...van úgy,hogy hetekig nem látom mégis mindig róla álmodok, nagyon szeretném boldoggá tenni, nem is tudja mennyi mindent köszönhetek neki, mielőtt megpillantottam és rájöttem, hogy az élet akár szép is lehet mindent megtettem, hogy kicsináljam magamat.

Szeretnék olyan ember lenni, akire büszke lehet és azt hiszem, hogy jó úton járok, sosem éreztem még ilyen jól magam a bőrömben és az életem is kezd jól alakulni.

Tudom, hogy ő is kedvel,annyira biztosan nem mint én őt, de mostanában azt hiszem orrol rám egy picit mert nem teszek semmit annak ellenére sem, hogy keresi a társaságomat. A távolság ami elválaszt minket egyenlőre komoly akadály, de már dolgozom a megoldáson. Rettenetesen félek, hogy valaki beelőz, sosem fogom megbocsájtani magamnak...

Ő nem az a fajta lány aki után megfordulnak az utcán, de nagyon édes az arca és okos is, egyszerűen imádnivaló. Én mindig is domináns jellem voltam és uralkodtam másokon, ám ezúttal úgy érzem, hogy még lábtörlő is szívesen lennék ha a közelében lehetnék

Hát...ilyen szerelmesnek lenni,de mindenki máshogy éli meg,és szerelem és szerelem között is lehet nagy különbség.Én is voltam már korábban is, de sosem volt olyan erős az érzés mint most. Ha egy évvel ezelőtt valaki azt mondta volna a jelenlétemben, hogy szerelmes valószínűleg kiröhögtem volna,most nem biztos

2012. ápr. 28. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!