Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szűz férfi ölébe ülök/ megcsókolom/ hozzábújok/ megölelem, mennyire valószínű, hogy feláll neki?
Figyelt kérdés
20-as éveinkben vagyunk mindketten.
Most találkoznánk először.
2016. febr. 3. 14:49
1/9 anonim válasza:
Nem szűznél is előfordul, szóval nála elég valószínű hogy fel fog szerintem.
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok szűz mégis feláll rögtön.
3/9 anonim válasza:
Mindegy, hogy szűz e vagy sem. A férfiak 80%nak fel fog állni:D
4/9 csigusz27 válasza:
3# " A férfiak 80%nak fel fog állni" -azért az egy kicsit soknak tűnik :D vagy csak nekem tűnt fel,hogy " Homoszexualitás" kategóriában van a kérdés ?
6/9 A kérdező kommentje:
Uhh, basszus, nem homoszexualitás kategóriába akartam rakni :DD
Ő férfi, én nő, bocsi :D
2016. febr. 3. 15:18
7/9 anonim válasza:
mi a cél? mert ha ez, akkor ne sok textil legyen rajtad.
8/9 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy, hogy szűz vagy sem, heteró vagy sem. A férfiak nagy részének biztos felállna, főleg ha tetszel neki.
9/9 anonim válasza:
Vicces, hogy eltévesztetted a kategóriát, de a válasz tulajdonképpen ugyanaz. Ha heteró a pasi, akkor eléggé valószínű, hogy egy lánytól az ölében feláll neki. Egy meleg srácnak meg attól, ha egy fiú ül az ölébe ugyanígy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!