Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22 hónapos fiam üvölt, ha...

22 hónapos fiam üvölt, ha megfogom a férjem kezét vagy hozzábújok. Miért?

Figyelt kérdés
Kiabál, hogy "nem kéz" és ha nem engedjük el egymás kezét sírva fakad. Ha megöleljük egymást, akkor is. Apukáját félti. A kezem helyére teszi az övét, az enyémet meg sem fogja akkor. Nem fogad el minket így. Pedig en vagyok vele egesz nap. Apukájával is nagyon jó a viszonya. Miért ez a féltékenység? Ez vmi korszak, amiről még nem olvastam? Normális reakció? Mit tehetnénk ellene? Keveset találkozunk és még akkor sem ölelhet meg vagy adhat egy puszit a gyerek jelenlétében,azért ez már sok. Igyekeztünk akarata ellenére is cselekedni,borzalmas sírás lett a vége. Mi a megoldás??
2015. aug. 16. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Feltekeny, nemtudom mitol lehet.

Eddig nemlatott titeket kezenfogva, vagy olelkezni ?

2015. aug. 16. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Félt. Normális. Idővel elmúlik. Ismerős....
2015. aug. 16. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
ödipusz szindróma. keress rá.
2015. aug. 16. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 15 hónapos lányom csinálja ezt. Ha párom ad puszit vagy épp csak átölel,jön a lányom és sir üvölt hogy vegyem fel,és már bújik is hozzám,pedig sokat foglalkozom vele.
2015. aug. 16. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Normális, egyfajta féltékenység a másik szülő irányába.

3-4 éves korig váltakozva van imádat az egyik szülő felé, a másik ilyenkor perifériára szorul. Most épp te vagy a sztár, de lehet, hogy két hónap múlva meg az apja lesz a menő és téged fog elküldeni.

(Én is csináltam ilyet anno, szüleim mai napig emlegetik, hogy milyen szívás volt az az időszak.)

A lányomnak most éppen apás korszaka van. Én le vagyok ejtve, állandóan az apján lóg. Ha én elmegyek egy fél napra, akkor megérkezéskor konstatálja, hogy megjöttem és folytatja a dolgát.

Ha az apja elmegy vécére és két perc múlva megjelenik, akkor csinnadrattás ünneplés van.

2015. aug. 16. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!