Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Megfogom tudni...

Mit tehetnék? Megfogom tudni szeretni? Nehéz lesz nevelnem?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok.Egy romától.(Ezen a férfin kívül nemigen haverkodtam romákkal)

A gyerekem apja úgy néz ki kb. mint egy arab én meg úgy nézek ki mint egy hófehér porcelánbaba.

Kíváncsi leszek milyen színű lesz a bőre.Komolyan jobban érdekel a bőrszíne mint a neme.

Most hogy még pocaklakó olyan semlegesek az érzéseim.De kíváncsi leszek ha a karomba veszem megfogom szeretni? Mi lesz ha talpig roma kinézetű lesz? Képes egy anya emiatt megutálni a saját gyerekét?

Ha nagy lesz nem fog utálni mertén magyar vagyok és ő meg félig roma.Mi lesz ha jobban fogja szeretni a romákat mint a magyarokat?

21/N

2015. máj. 23. 04:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%

Ha már most ilyenen ágyas, jobb megoldás lenne az abortusz....

Amúgy a gyerekek mindig az erősebb géneket öröklik - tehát barna bőrű lesz, láthatóan roma.

2015. máj. 23. 05:39
 2/15 anonim válasza:
17%
Ha a párod nagyon romapárti, akkor a gyereket is arra fogja nevelni.. A romákban tipikusan megvan az a "családiasság" hogy a fajtájukhoz vonzódnak. A bőrszínét illetően a kettőtökéből fog valami kisülni valószínűleg.. Emlékszem még az iskolában volt egy félroma fiú.. olyan karammella színe volt, enyhén koszos beütéssel. Fúrcsa volt. A gyereket pedig abban az esetben megfogod tudni szeretni ha az apja melletted lesz, te nem vagy túlzottan rasszista, a nevelését illetően maga lesz a pokol. Mikor kórházban voltam ottvolt egy hófehér Magyar lány, aki egy roma kisfiút tartott a kezében (ő mondjuk fekete volt..) és sírt, nem tudott vele mit kezdeni.. csak egy roma anyuka ölében hallgatott el, de a Magyar lány volt az édesanyja.. Őszintén nem irigyellek a helyzetedért.. De nagyon sok erőt és kitartást kívánok hozzá! Szükséged lesz rá.
2015. máj. 23. 05:43
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Szeretni fogod és sajnos, ha az ő jegyeit örökli, akkor fogják attrocitások érni szegényt. Egyébként pedig miért utálnád? Mert félig cigány? Mikor az apjával összefeküdtél, hol volt ez az utálat?
2015. máj. 23. 07:05
 4/15 anonim ***** válasza:
Megfogod szeretni. Hány hetes vagy?
2015. máj. 23. 07:19
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Emlékszem a történetedre, többször is kiírtál ide kérdést, az volt a fő dilemmád, hogy a szüleid kifejezetten utálják a cigókat, és attól tartottál, hogy ki fognak tagadni. Meg reméled, hogy nem ütközik ki a babán a cigányjelleg.

Szval képben vagyok, és nem akarlak elkeseríteni, de abszolút látszani fog rajta a cigánybeütés.

Ilyen gondolatokkal és érzésekkel el kellett volna vetetni azt a babát. Eső után köpönyeg. Tudom, hogy már nem tudod elvetetni, túl vagy a 12. héten.

Nézd! Én nem.tudlak megnyugtatni, magamról tudom, hogy soha nem feküdnék össze olyan férfivel, akinek a származásával kapcsolatban ilyen negatív érzéseim vannak. Nem tagadom, nem szeretem a romákat, sőt, kifejezetten menekülök tőlük. Ha egy romától várnék gyereket, az biztosan nem önszántamból történne, képtelen lennék wgy romával összefeküdni, azonnal elvetetném.

Te erről lecsúsztál. Tegyél meg mindent legalább annak érdekében, hogy a szüleid kitartsanak melletted, amúgy sem fáklyás menet a gyerekvállalás, szülői támogatás nélkül ilyen fiatalon pedig kész őrület.

2015. máj. 23. 07:28
 6/15 anonim ***** válasza:
én is olvastam az előző kérdésedett ,de miért nem mentél el orvoshoz azonal esemény utáni tabletáért vagy miért nem védekeztetek,akkor nem kerültél volna ekkor szarba mert bizony ez az szüleid nem támogatnak.
2015. máj. 23. 07:59
 7/15 anonim ***** válasza:
21 éves vagy? A kérdésed alapján letagadhatnal 8 évet. Mit gondoltál, amikor lefeküdtél egy romával?
2015. máj. 23. 08:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Khm, félig cigány vagyok.

Jellegzetességeket örököltem az apámtól: dús barna erős szálú haj, nagy barna szemek a szám is teltebb. A bőrszínem meleg árnyalatú, világos. Sosem mondták meg rólam hogy van bennem hegedű vonó. A testvéreimnél ugyanez.

Én nem ismertem az apámat, kicsi voltam amikor meghalt, bánom hogy nem ismerem mert megbízható dolgos családszerető ember volt és a családszeretet ne értsétek negatívként, azt jelentette hogy rendszeresen törődött a szüleivel, ápolta a kapcsolatát a testvéreivel, fordulhattak hozzá ha baj volt. Szerette anyámat és minden tőle telhetőt próbált megadni neki. Anyámnak nem volt munkaviszonya, gyereket nevelt. Sosem kellett apám mellett aggódnia a fedél, a számlák, az étel, a ruházkodás miatt.

Anyámmal nem tartom a kapcsolatot, minősíthetetlen volt a viselkedése apánk halála után. Új házasságot kötött ami az érdekeken inkább alapult. Anyámnak kellett valaki aki eltartja őt meg a gyereket, a férfinak meg könnyebb volt így letelepednie. Az új férj inni kezdett, egyre masszívabban, és elég csúnyán eljárt a keze rajtunk éveken át indulatlevezetésképpen, amit anyám szó nélkül hagyott. A férfi hamarosan elvesztette a munkahelyét alkalmi munkákból élt, no ott anyám aki "magyar" nő beállt a gyerekei után járó segélyből élők közé. Ha apám halála miatt nem kaptuk volna az árva járadékot még csúnyábbak lettek volna a hóvégek.

Ha meg akarod tartani a gyermekedet akkor kérlek szépen tedd azt amit egy anyának kell. Szeresd és neveld tisztességgel. Nem fog elkanászodni az a gyerek ha nem hagyod, nem lesz tisztességtelen munkakerülő segélyből élő ha nem azt látja tőletek (más kérdés hogy mi sem lettünk azok pedig mi pont ezt láttuk, de azért egészségesebb nem arra apellálni hogy a gyerek úgy megutál hogy egy életre elszakad tőled és valaki más majd elmagyarázza neki hogy kéne élni)

2015. máj. 23. 08:43
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Jól értem, hogy az a kérdés, hogy a gyerek örökli-e a rasszizmusodat?
2015. máj. 23. 08:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Az én férjem is félig cigány, bár őrajta azért észrevenni. Barnabőrű és fekete hajú. 10 éves ismerem. Tisztességes, dolgos ember és törődik a családjával. Nagyon jó apa. Soha nem bántott sem engem sem a gyerekeket.
2015. máj. 23. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!