Szeretni fogja ha fiunk lesz?
Figyelt kérdés
A páromnak az előző házasságából van 3 fia,most jelenleg 15 hetes terhes vagyok,nagyon vágyik egy kislányra,én is örülnék ha kislányunk születne,de ha fiunk lesz ugyanúgy szeretni fogja? mert most nagyon lázba van és reménykedik,és mindig csak arról áradozik, hogy miket fog csinálni a lányával? végül is az a kérdésem hogy nem fogja úgy érezni magát hogy na még egy fiú?!?! kicsit hülye kérdés de valaki esetleg volt ilyen szituba? ne értsétek férre nagyom szeretjük egymást és nagyon várjuk a picit! de én azt akarom hogy ugyanúgy szeresse a gyerekünket mintha az első gyerek lenne!2015. márc. 5. 14:24
1/2 anonim válasza:
Szia az én férjem (sőt még a sógorom is) kislányt várt,ugyanis nem sokkal a gyermekvállalás előtt halt meg édesanyjuk, és úgy beszéltük meg, hogy az első lánygyermek az ő nevét fogja kapni. Valószínűleg őt szerették volna "viszontlátni". Én valahogy éreztem hogy fiú lesz, úgyhogy mikor szavaztunk ki mire gondol mi lesz ők ketten lányt, én egyedül pedig fiút mondtam. Aztán mikor kiderült hogy fiú lesz apa egx kicsit meglepődött de aztán mondta jhogy fő az hogy egészséges legyen!! Mondhatom hogy teljes szívből, feltétel nélkül szereti a kisfiúnkat ski most töltötte az 1évet. Úton a tesó, kíváncsian várjuk mi lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
gratulálok a kicsikhez! Igen mi is igazán csak arra vágyunk hogy egészséges legyen!főleg hogy egyet már elveszitettünk ! De valahogy úgy érzem hogy csalódást fogok okozni neki ha ő is fiú lesz! Tudom butaság mert egy gyermek sem egyforma!! Hány hetes vagy?
2015. márc. 5. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!