Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretni fogja szerintetek a...

Szeretni fogja szerintetek a kislányom a nevét, Tímea?

Figyelt kérdés
Kislányomnak a Tímea nevet adtuk egy évvel ezelött. Ma sem adnék mást, nagyon szépnek találom, de senkit nem hallottam aki még ezt a nevet választotta volna. Szerintetek a gyerekek elfogadják ha nem divat nevük van? Esetleg van aki még ezt a nevet adta adja a kislányának?
2012. júl. 26. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem szép név és különleges, nekem tetszik

(és csak szimpi Tímeákat ismerek:))

21L

2012. júl. 26. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szeretni fogja, mert később neki lesz különleges neve a különleges nevűek között :o) Vagyis tényleg nem fog rohangászni több Tímea a játszón.

Nekem mindig az Aranyember Tímeája jut eszembe, pedig van, volt több Timi ismerősöm is (felnőttek már)

2012. júl. 26. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Ugyan sosem volt kedvencem, mégis mostanában egyre szimpatikusabbá válik nekem ez a név. :)

Hagyományos, eredeti, nőies és (már belátom) gyönyörű. :) Szép nevet választottatok!

2012. júl. 26. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen viselhető ez a név.
2012. júl. 26. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szép név!!!! Én szívesen adtam volna a lányomnak, csak nem megy a vezetéknevünkhöz (T-re végződik, így törős lett volna).
2012. júl. 27. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név. Én ismerek sok huszonéves Timit és egy 5évest. Egyik legjobb barátnőm neve, nekem sokáig túl komolynak tűnt, csak a Timi becézés tetszett. Ma már nekem is tetszik. Párom felvetette, felkerült nálunk is listára, de mivel nekem barátnőm Timi,fura lenne a lányomnak is. Szerintem szeretni fogja, kislányként a Timi aranyos, felnőttként pedig a Tímea elegáns.
2012. júl. 27. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem is Timinek hívnak, és én nagyon szeretem. A férjem szerette volna a lányunknak is ezt adni, de én nem akartam, hogy ugyanaz legyen a nevünk. Egyébként mostanában többször látom az anyakönyvezett babák között szerepelni a Tímeát.
2012. júl. 27. 11:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a vàlaszt, én is hasonóképp gondoltam, ezért is adtam ezt a nevet neki, mégis elbizonytalanodtam kissé. Ezért jó volt egy kis megerősítés. Bàr már mindegy :) remélem szeretni fogja :)
2012. júl. 27. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!