Tímea Borbála? Ez a két név szép eggyütt?
Figyelt kérdés
Párommal ez a két kedvenc nevünk, és nemtudunk dönteni, ezért úgy gondoltuk, hogy mindkettőt megkapja a babánk. :)2011. jan. 27. 17:59
1/15 A kérdező kommentje:
*együtt
2011. jan. 27. 17:59
2/15 anonim válasza:
hát bocs de nekem annyira nem tetszik ez a 2 név együtt.
3/15 anonim válasza:
Szerintem szép, főleg kétszótagos vezetéknévvel
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ :)
Amúgy kétszótagos a vezetéknevünk :)
2011. jan. 27. 18:10
5/15 anonim válasza:
szia!
szerintem szép és különleges és mostanában nem is túl gyakori :-) tetszik
az én 4-évesem Hanna Erika lett :D
6/15 anonim válasza:
Nagyon szép. A Tímea Jókai Mór által alkotott női név, a Borbála is magyar név, a görög Barbara módosulata. Illenek egymáshoz.
Szerintem szép választás és különösen tetszik, hogy nem a manapság túlzottan kedvelt nevekből van párosítva.
Adjátok bátran a kislányotoknak, akár fordított sorrendben is, mert úgy is szép: Borbála Tímea
7/15 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik igy: Borbála Tímea
8/15 anonim válasza:
ne haragudj, anélkül írom ezt, hogy meg akarnálak bántani, de mindkét név igen elterjedt a cigányok körében, persze nem mostanság, hanem 20-30 éve voltak divatok ezek a nevek. A Tímea névről meg mindig a szomszéd lépcsőházban lakó cigányasszony jut eszembe, akia gyerekének mindig kiabált le az ablakból: "Tííííííímejja gyere mán fel!"
9/15 anonim válasza:
Itt felénk Somogyban és Zalában sok a cigány sajnos (merre nem?...), de egyetlen Borbála nevűt sem ismerek. Ez a név számukra túl szép, megelégednek a Kármen, Vanessza, Dzsúlia nevekkel.
A Borbála név nem cigányos.
10/15 anonim válasza:
Nagyon szép nevek, főleg a Tímea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!