Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Megfogom tudni...

Mit tehetnék? Megfogom tudni szeretni? Nehéz lesz nevelnem?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok.Egy romától.(Ezen a férfin kívül nemigen haverkodtam romákkal)

A gyerekem apja úgy néz ki kb. mint egy arab én meg úgy nézek ki mint egy hófehér porcelánbaba.

Kíváncsi leszek milyen színű lesz a bőre.Komolyan jobban érdekel a bőrszíne mint a neme.

Most hogy még pocaklakó olyan semlegesek az érzéseim.De kíváncsi leszek ha a karomba veszem megfogom szeretni? Mi lesz ha talpig roma kinézetű lesz? Képes egy anya emiatt megutálni a saját gyerekét?

Ha nagy lesz nem fog utálni mertén magyar vagyok és ő meg félig roma.Mi lesz ha jobban fogja szeretni a romákat mint a magyarokat?

21/N

2015. máj. 23. 04:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csak részben. A kérdés az hogy a rasszista anya utálni fogja-e a gyerekét ha a gyerek, az anya számára elfogadottnál sötétebb bőrszínnel fog rendelkezni, plusz kiegészítés az hogy rasszista lesz e a gyerek magától, vagy oltassa-e a kedves anyuka (-.-)

Szerintem a válasz az, hogy utálhatod meg hibáztathatod a gyerekedet, de az téged minősít. Lehet hogy a gyereked olyan lesz mint a sztereotípiák cigányai, de az megint csak a szüleit (azaz téged is) minősíti.

Ha már gyereked lesz akkor vagy nőj fel a szerepedhez, vagy add örökbe, és hagyd hogy más úgy nevelje fel ahogy te nem tudnád.

2015. máj. 23. 09:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha meg rasszista miért kefél romával?!

Volt már hasonló kérdés,sztem egy és ugyanaz a kérdező....

2015. máj. 23. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan pontozzatok le, de ez annyira szanalmas szerintem, hogy itt sirankozol, hogy ciganytol varsz gyereket, meg jaj mi lesz... minek zetted szet a labad, hogy be veszeljek csunyan!???kerdem en...
2015. máj. 23. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez tutira kamu. Mondjátok, h az... ennyire sötét senki seem lehet...

Félig cigány vagyok, kérdező. Egy fekete hajú nő telt ajkakkal, porcelánfehér bőrrel. És rassszista vagyok. Utálom az olyanokat, mint te.

2015. máj. 23. 11:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem ebből nem a rasszizmus jön le, inkább csak puszta aggodalom. A romákat és más kisebbségeket, melegeket, vagy bárkit, aki más eléggé sok atrocitás éri, már eleve hátránnyal indulnak szinte mindenhol az életben...
2015. máj. 23. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!