Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megfogom szeretni a babát?

Megfogom szeretni a babát?

Figyelt kérdés

Olyan férfitól vagyok terhes akibe nem vagyok szerelmes és nem is jártam vele sose.Szomorú voltam és józan.És megtörtént.A babát eszembe nem jutott volna elvetetni.Nagyon vigyázok magunkra.

De félek.Ha megszületik akkor is fogom szeretni? Ugye nem fog kitörni rajtam,hogy az apját nem szeretem?

2014. aug. 30. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Hogy fogod -e szeretni??!! Mint az anyatigris, olyan leszel. Hidd el, mindegy ki az apa, ő a te gyereked lesz. És imádni fogod.Hajrá és nyugi! (Ne izgulj, lesznek még bőven hülye gondolataid és mindet megcáfolja majd az élet)
2014. aug. 30. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Persze hogy fogod szeretni! A világon a legjobban!!!! :)
2014. aug. 30. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Hát hogyne szeretnéd, hiszen már most is aggódsz érte? Hidd el, szeretni fogod nagyon.
2014. aug. 30. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha megszületik akkor fogod csak igazán szeretni. Mikor a kezedbe veszed minden kételyed el fog szállni. Ne idegeskedj ezen, csak élvezd a terhességet.
2014. aug. 30. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindennel es mindenkinel jobban!
2014. aug. 30. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!