Ugye ez az érzés el fog múlni és szeretni fogom őt is?
Figyelt kérdés
32.hetes vagyok második babával. Nem tervezett, de örömmel várjuk. De most, hogy egyre közelebb a szülés, valami megváltozott. Nem trtszik, hogy felborul minden. Új ágy a nagynak, a szobát rendezni, hogy elférjünk. Ezt megtettük ma. De olyan rossz, mert bűntudatom van a nagy felé, hogy a kuckóját megbolygattuk, hogy új ágyat kapott, hogy nem csak az ővé lesz a szoba és mi sem. De közben a kicsi felé is, mert a nagyot előnyben részesítem, felé ilyen érzéseim vannak. A kisfiam 3.5éves és várja a tesót, az ágyat is megbeszéltük, odaadta. De mégis, valami nem jó..2014. máj. 3. 01:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem igen. En 36 hetes terhes vagyok es 2 eves a kisfiam. Néha azon agyalok,h lehet-e úgy szeretni még egy babát,mint a kisfiam. De szerintem ez természetes. A picit is nagyon szeretem már most is csak picit aggódom,h lesz-e mindkettőjükre elég időm. Sok több gyerekes anyukával beszéltem erről és többen éreztek igy. Èn most több olyan programot szervezek,amire pár hónapig nem lesz majd lehetőségünk
2/2 anonim válasza:
Sziasztok. Ugyanebben a cipőben jártam. Nem hittem hogy úgy fogom szeretni mint a nagyot,előre bűntudatom volt emiatt.
De aztán megszületett ! :)
Egyet mondok, a szeretet,ami mist megvan a gyermeketek.iránt,azt nem kell megfelezni,hanem avszeretet ami benned van,meg fogbduplázódni. Hidd el,ugyanazt érzed majd a.pici iránt. Az enyêm most 9 hetes,persze nincs annyi időm a nayobbra mint eddig,de ha bevonod őt is mindenbe,akkor nem.lesz baj. Tegnap pl elcittem egy órára uszodába ,addig apa volt a picivel,hogy érezze,ugyanúgy szertem mint amikor csak ô volz nekem. Imádja a hugát és én is mind 2t különbség nélkül!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!