Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Két napja eléggé bebasztam és...

Két napja eléggé bebasztam és smároltam egy fiúval aki tökjózanvolt. és nemhelyes de nagyon aranyos és nem akarom megbántani. Mert tényleg nagyon aranyo, ő nemfog átverni azis biztos. Vajon megfogom szeretni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha kételyeid vannak, az már most rossz. Ha nem szereted, ne erőltesd. Tudom, hogy nem akarod megbántani, de, ha esetleg összejönnél vele úgy, hogy nem szereted, de "hátha majd beleszeretek", akkor csak rosszabb lesz. 2 kapcsolatom volt már ilyen, hogy az elején azt hittem, hogy jó lesz.. Mert aranyos, nem fog átverni, de végül szakítottam velük elég hamar, mert eléggé rossz érzés úgy találkozni velük, és tettetni, hogy "Jaaaj mennyire szeretlek", csak azért, hogy ne bántsam meg.
2011. júl. 30. 13:25
 2/5 Lonelinessandpain ***** válasza:
Szerintem 1 próbát megért. :D
2011. júl. 30. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 2 hónap után menekültem volna a barátomtól,annyira nehezen indult. Én is vártam,hátha beindul a kémia. Aranyos volt,figyelmes,helyes,de én nem az olyan fiúkat bírtam,mint ő... Vártam kicsit. Most 5 éves a lányunk,és fényévekkel jobban szeretem,mint mikor megismertem. Nem egy elsöprő szerelem,de legalább nem gyötör meg, stabil,és kölcsönös. Nem bántam meg,hogy vele maradtam. Mondjuk ez függ attól is,hogy hány éves vagy. Én 23 voltam. Az is tutti,hogy 17-18 évesen nem maradtam volna vele. Becsületére váljék, hogy elég büdi,piás lehettél és megcsókolt...bocsi...
2011. júl. 30. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
adj neki egy esélyt.
2011. júl. 31. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
83%

CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

bebasaazatám

beírtam a googlebe

kihozta ezt

bevagyok baaaasaszva

nemtom most mivan de ittam egy csomó vodkát v mi a gescaait és bepörögtem mint a szar szóval A KU*

VA ANYÁTOKAT CXD

2013. aug. 19. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!