Hogyan fogjuk tudni a kistesót is ennyire szeretni? Most még elképzelhetetlen!
Én is így voltam, sőt több ismerősöm is, hogy a második gyermeknél nagyon sokat rágótam ezen, amit írtál. Nem tudtam elképzelni, hogy ugyanúgy fogom-e tudni imádni a második gyerekemet, vagy akkor az elsővel mi lesz...
De ... tényleg imádjuk őt is- mind a kettőt azért mert a mieink, azért mert annyira egyformák és mégis annyira nagyon mások. Szerintem tök természetesek ezek az érzések.
ÉN már a 3. gyermekemet mikor vártam, már nem gondoltam ezekre, mert tudtam, hogy megoldódik- és jön a szeretetcsomag a kicsivel együtt. :))) A 3-at is éppúgy lehet szeretni.
A nagyok is alkalmazkodnak a kicsihez és olyan édesek együtt. A kisebbek szeretete a nagyobbak felé és viszont is olyan csodálatos. :))
Nálunk 3fiu van, és mikor az egyik a suliból a másik az oviból jön haza, és az a nagy összebújás a kis 2éves öcsikével.... á--- erre nincsenek szavak!!! :)))
Sok boldogságot nektek! Az érzések jönni fognak- ne aggódj!
Ó na én is így voltam ezzel. El nem tudtam képzelni, mi lesz, hogyan fogom ennyire szeretni a másodikat, mint az elsőt.
Aztán megszületett és bumm! :D Mindkettőt egyformán imádom :)
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató volt olvasni, hogy más is volt így, és hogy megoldódott. Biztos vicces lesz majd visszaolvasni fél év múlva a kérdést, akkor meg azt nem fogom majd érteni, hogy hogyan nem tudtam ezt elképzelni :)
1-es: február elején érkezik, még nem tudjuk, hogy fiú, vagy lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!