Létezik szoptatás alatt élvezni a szexet vagy ez elképzelhetetlen a hormonok miatt?
úgy látszik több a szerencsés errefelé.
nekem konkrétan fájt, rosszul esett, míg szoptattam. akkor javult a helyzet, amikor már csak napi 2x szopizott.
(a kettő összefügghet, mert mindakettőben kulcsfontosságú a hormonok változása. van akinek teljesen felborítja a szervezetét a szoptatás.)
Szülés utáni egy évben nem kívántam a szexet, de ha rávitt a lélek, jó volt. Egy év után meg jobb mint valaha. Mondjuk, a férjem nem piszkálja a cicijeimet, egyikünk sem igényli.
Ja, és volt olyan is, hogy konkrétan szex közben kellett cicit dugnom a gyerek szájába, mert felébredt. :) :)
Van köze egymáshoz a kettőnek, hiszen ha leegyszerűsíted a kérdést, szoptatás alatt olyan hormont termel a tested, ami a gyereked táplálásához kell, és nem olyan hormont, ami újabb gyermek "gyártásához".
Ezért nem kívánja sok anya a szexet szoptatás alatt. Más a hormon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!