Tényleg elképzelhetetlen hogy szeretek egyedül élni? Fog ez változni?
Mert mindenki furcsán néz rám amikor ezt mondom, ha össze akarnak hozni valakivel, vagy csak úgy szóba kerül.
39 vagyok túl néhány kapcsolaton, de eddig senkivel nem költöztem össze, mert nem akartam.
A környezetemben azt tapasztalom, hogy aki férjhez megy egy idő után panaszkodik a férjére hogy mennyit kell utána pakolni, mosni, vasalni takarítani, wc-t takarítani. Ha gyerek is van rohanni, lemondani egy csomó mindenről. Rám is ez várna, mert szinte minden pasi egyforma, és minden család.(majdnem)
Néha alig várom egy buli után is hogy hazaérjek, és ne szóljon hozzám senki.
Nem szeretek shopingolni sem, szerintem hülyeség és egyáltalán nem szórakoztató.
hát, ha biológiai szempontot nézünk, sajnos sok családos ember is erősen taigetosz-pozitív, és én annyira nem örülök hogy azok meg tovább örökítik a génjeiket :)
szerintem töknormális, nem mindenkinek az az életcélja hogy másokra áldozza az életét, és ezt úgy mondom, hogy én is szeretnék majd gyerekeket egyszer.
De igen elképzelhető, de a pont a:
A válasz írója 95%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:37 van.
Én speciel önzőségnek tartom. De addig nincs is baj az egésszel míg az ember tud mérlegelni. Neked lehet ez az áldozat nem tűnik nagynak azért cserébe, hogy nyugalmad van.Kérdés, hogy így lesz-e 10-15 év múlva is. Viszont ha egy gyermekes, családos anya vagy apa öregen visszagondol a halálos ágyán az életére, ő is úgy fogja gondolni, hogy az a boldogság amit a család, és gyermek adott sokkal többet és mint az az áldozat amit érte tett. Mindenki a saját boldogságának a kovácsa.
Bocsi zagyva lett:
Viszont ha egy gyermekes, családos anya vagy apa öregen visszagondol a halálos ágyán az életére, ő is úgy fogja gondolni, hogy az a boldogság amit a család, és gyermek adott sokkal többet ér , mint az az áldozat amit érte tett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!