Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban már nem értékelik a lányok az udvarlást?
Figyelt kérdés
Azt mondta édesanyám nekem régen, hogyha sokáig és jól udvarolok egy lánynak akkor én leszek az igazi számára. Most huszonöt éves vagyok és még mindig nőtlen. Nagyon kedves, szeretettel teli vagyok és nincsenek káros szenvedélyeim. Ápolt a külsőm. Mégis magányosan élek. Sok lánynál próbálkoztam egyik se értékelte az erőfeszítéseimet. Pedig még rózsát is vettem nekik ami manapság kihalófélben lévő szokás sajnos. És sok hasonló apróságra ügyelni szoktam amivel mosolyt lehet csalni a lányok arcára.2016. nov. 28. 23:41
21/24 anonim válasza:
A rózsa nagyon szép gesztus tőled, én örülnék. De az nem igaz, hogy az udvarlással te leszel az igazi. Akkor van ez így, ha eleve szimpatikus vagy, és a másik udvarló is az. Tehát két eleve szimpatikus közt valahogy választani kell. De az nem járja, hogy nem tetszel valakinek, de jársz a nyakára udvarlás címszó alatt.
22/24 anonim válasza:
Egyébként nekem udvarolt úgy egy srác, meg is tetszett általa, hogy igazából csak odajött beszélgetni, meg elkísért addig, ameddig együtt mentünk. Egy fillért nem kellett költenie ez alatt, és egy lépést se kellett olyan irányba tennie, ameddig eleve nem ment volna, mégis udvarlás volt, és sikeres.
24/24 anonim válasza:
én csak olyannal tudnék együtt lenni aki udvarol.. a volt barátom is azt tette, én romantikus alkat vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!