Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
Sajnos igen, introvertált vagyok, szocifóbiám is van, depressziós is vagyok és motiválatlan is vagyok.
De egyáltalán nem érdekelnek más emberek. Nem érdekelnek az érzéseik, hogy rossz napjuk volt-e. Egyszerűen hidegen vagy. Számomra sokkal fontosabb, hogy saját magammal legyek elfoglalva és ne másokkal. A saját szomszédaimmal sem beszélgetek sőt nem is ismerem őket.
Ne mondd már, ez hülyeség.
Mindenki el tud menni szakemberhez, akár ingyen is... de ha pénzért, ha prostihoz el tudsz menni, meg edzőterembe akkor oda is el tudsz. Max felszállsz egy buszra.
Felnőtt ember vagy, gondolkodj már picit. Én is voltam egy férfi pszichiáternél, jót dumáltunk, már csak es segített. 3x voltam nála és ez elég volt, hogy ráébresszen pár dologra. Ha kell ad tablettát is, amitől máshogy látod a dolgokat. Ez nem élet amit most élsz. Az agyad egy része nem működik jól most. Bármit csinálsz ez így marad.
Ha ez így neked jó, akkor semmi értelme tovább ezen kattogni.
Miért nincs lehetőséged pszichológushoz menni?
Mi az, ami miatt prostira lenne pénzed és időd, szakemberre pedig nem?
Azért nem tudok pszichológushoz menni mert ahol én lakom sajnos a közelemben nincsen rá lehetőség. Másfelől pedig az anyagiak sajnos nem engedhetik meg,hogy szakember segítségét kérjem.
Prostira sem igazán lenne pénzem. De ha lenne is kétszer meggondolnám,hogy szakemberhez menjek-e vagy prostihoz.
És mit gondolsz, ahol nincsenek pszichológusok szerited milyen prostik vannak?
Ledobott kabátok, kivertfogú kényszerített meglett asszonyoj, avas-cigis lehelletű Oláh Kamillák, akik cibálják a p...öcsöd 10 percig, aztán hívják Lakatos Dwayne Johnsont és a taknyodon húznak végig az ajtóig, lógó pö...csel. Még a gatyád sem lesz időd felveni.
Haver még Pesten is simán van egy rakás átverős tégely... de vidéken, kisvárosokban, falukban nem egy életviztosítás. Van pár repedtsarkú tetovált árvaházi szökevény, és ennyi.
Lehet olcsó, de nem biztos, hogy csak a szüzességed marad ott :D
Gyere fel Pestre, elviszlek egykét érdekesebb helyre, dugig csajokkal.
Megiszunk egy-két sört aztán bekamuzzuk, hogy a gyakornokom vagy, és ez az utolsó napod mielőtt Floridába mész kiküldetésre.
Szűzként még sem mehetsz Floridába :D
Valami külföldi csajt simán találnék neked, aki a világáról sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!