Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2017. dec. 15. 10:14
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/150 anonim ***** válasza:
94%

"Az ugye megvan, hogy ha annyira csajozni akarnék, ennyi pénzzel simán megtehetném?

Nem teszem, mert nem akarok. Ja, azonkívül ötször jobb kategóriájú nőket döngethetek így, mint te pénz nélkül. Majd amikor az elhízott klimaxos feleségedet tömködöd, jusson eszedbe, hogy valahol valaki nagyokat nevet rajtad."

Ember, az megvan, hogy ha csajozni akarnál, mármint kapcsolatot, akkor ahhoz kevés a pénz? Ha olyan vagy, mint amilyennek itt előadod magad, akkor az életben nem fogsz tudni normális csajt találni...

(Persze, van az a pénz, amennyiért egy gold digger p... csa elvisel, de az ugyanaz, mintha prostihoz járnál, csak fixebb, én a rendes párkapcsolatról beszélek)

Amúgy szerinted a szép nők mind prostik, a csúnyák meg mind nemprostik? Vagy ez hogy működik? :D Az megvan, hogy nem mindenki szerint az ótvar ribik a "jó kategóriájú nők"?

Az is megvan, hogy nem minden nő lesz lelakott elhízott sárkány 50 körül? Én spec több nőt ismerek, aki 50 környékén jól tartja magát, mint férfit (kopaszodás, sörpocak, igénytelen öltözködés, stb)

Majd amikor a kiüresedett életedben annyi öröm lesz, hogy valami prosti hajlandó hozzád érni pénzért, jusson eszedbe, hogy valahol valaki a párjával nagyokat nevet rajtad, miközben éli a boldog életét egy szerető közegben.

Egyébként az már több hsz óta foglalkoztat: oké, neked elég, de miből gondolod, hogy mindenki havi 1 szexre vágyik? Alig van 1-2 férfi, akiről beszéltem, és ennyi elég lenne nekik, inkább heti 2-3-at preferálnak. Az meg annyiba kerülne prostinál, hogy simán ezerszer jobban "megéri" egy barátnő, bár krÄtén kifejezés ez, mert a kapcsolat nem a pénzről szól, de ha már mindenáron ezen lovagolsz...

2018. okt. 30. 09:39
 142/150 anonim ***** válasza:
0%

# 129: Minden hozzászólásoddal egyetértek. Végre valaki aki normálisan gondolkodik.

A kérdező voltam.

2018. nov. 5. 21:06
 143/150 anonim ***** válasza:
25%
Igen, mert ez a jövő, a kapcsolat már csak a "papucsoknak" való. :D
2018. dec. 5. 07:59
 144/150 anonim ***** válasza:
71%

A prostizás egy rakás szar. Voltam egy nagyon kedves, szexi csajnál... tudom miről beszélek.

Aki még csak prostinál volt, az szűz! Higgyétek el...

Teljesen más egy olyannal aki tényleg visít alattad mint egy kismalac és érzelmes szexi.

Egy prosti csak egy húszsák akibe belesülsz. Ennyi.

Összehasonlíthatatlan egy barátnős szexxel, vagy egy egyéjszakással ahol a csaj vonzódik hozzád legalább.

2018. dec. 6. 21:01
 145/150 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Azóta lett valami pozitív az életedben?
2020. nov. 23. 16:48
 146/150 anonim ***** válasza:
100%
#145 három év után is fennáll ez a probléma nála. Menne inkább szakemberhez, jobb befektetés lenne. Amúgy kíváncsi lennék, hogy próbált csajt szerezni. Gondolom az egyik flegma rifke csúnyán nézett rá és a kérdezőnek végéig elment a kedve a lányoktól. Vannak normálisak, csak fel kéne állni géptől és megpróbálni, úgyis összejönne neki!!
2021. jan. 4. 00:17
 147/150 anonim ***** válasza:
100%
*végleg
2021. jan. 4. 00:17
 148/150 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A kérdés állandó kiemelése helyett (ami nem fáradtság, csak egy kattintás) szerintem ha segítséget kérnél pszichoterapeutától, jobban járnál.

- személyesen át tudod beszélni minden problémádat, félelmedet stb

- személyreszabottan foglalkozik veled

- változás van még ha lassan is

ezzel szemben az itt kapott válaszok problémádat megoldani nem fogják, erre bizonyíték a válaszok száma, meg az is, hogy hány éve íródott ki e kérdés, még mindig ezzel foglalkozol.

Életed végéig is várhatsz arra, hogy egyetlen kérdés és rá érkező válaszok problémádat megoldják, nem fogják megoldani, sajnos.

Idegenek próbálnak segíteni, tanácsot adni, akik nem ismernek. Valaki jóindulatúan, valaki kevésbé, valaki meg csak levezeti a benne felgyűlt feszültséget, bántással. Az ilyen válaszok nem fognak megoldást nyújtani.

Olvashatsz könyveket is pszichoterápiáról, ha érdekel: miben, hogyan segítenek, milyen a változás. Van a "Terapeuta esetei" sorozat például.

Maximálisan jót akarok!

2021. márc. 21. 08:41
 149/150 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Amint olvasom a válaszokat, azért írtad ki a kérdést, hogy akik veled egyetértenek, ők "megerősítsenek: "hejj, igen, jobban járnál koma".

Szerintem pedig a pszichoterapeutával járnál jobban.

Nagyon úgy sejtem, hogy ilyenkor rögtön előkerülne a pénz-kérdés (vagy egyéb kifogások), ami a fizetős hölgy esetében nem volt probléma.

2021. márc. 21. 08:46
 150/150 anonim ***** válasza:
100%
Azóta is minden változatlan maradt. (A kérdező voltam).
2021. szept. 27. 16:37
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!