Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
Figyelj, nem kell hatalmas dolgokat csinálni. Nem fogsz keddről szerdára megváltozni.
Kezdd valami aprósággal. Írj egy listát olyan kellemetlen dolgokból amit utálsz, semmi kedved hozzá. Túl meleg van, túl kényelmes a fotel, túl jó püfölni a számítót a 4 fal patkánylyukban.
Legyen valami apróság az első dolog amit csinálsz, ezzel megmutatod, hogy elértél valamit. Olyan dolog legyen, ami kellemetlen de józan ésszel tudod, hogy hasznos neked.
Mondjuk menj el egy olyan helyre ahol még sohasem voltál, és beszélj egy emberrel. Ez a küldetés. Csak pár szót.
Azt tudom, hogy a változás nem fog egyik napról a másikra menni. De sajnos úgyis fel fogom adni és beletörődöm a helyzetembe.
Mára már eljutottam odáig, hogy nem szeretek igazán edzeni de megcsinálom mert nem akarok mégegyszer elhízni.
A számítógépezés a 4 fal között számomra tökéletes.
Az, hogy beszéljek egy emberrel az sajnos nem fog menni. Engem egyáltalán nem érdekelnek az emberek és a környezetem sem. Nem foglalkozok senkivel sem csak saját magammal ( lehet, hogy többet mint kellene).
szerintem teljesen felesleges tanácsokat osztogatni a kérdezőnek mert ő nem akar változni.. én is hasonló voltam (bár nem ilyen mély szinten) de azóta megtaláltam az életcélom
amúgy meg, hogy a kérdésre is válaszoljak nyugodtan menj el prostizni ha lehetőséged nyílik rá.. de változásra ne számíts utána. ugyanolyan leszel mint az előtt.
Ez megint olyan,sohasem próbáltad de már tudod a választ. Úgy sem segít.
Úgy sem megy. Úgy sem sikerül. Úgy is szar vagy.
Így se tudsz belenézni... nem mindegy?
Ez is csak egy kifogás, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!