Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2017. dec. 15. 10:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/150 anonim ***** válasza:
31%
Mekkora egy kis nyomi vagy. Már bocsi, de mi van alattad f sz vagy p csa? Szedd már össze magadat mert így örökké szűz maradsz. Én tudod milyen voltam 15-16 évesen? Kövér és szemtengely ferdülésem volt. Nem is kicsi! Még is 15 évesen sikerült elvesztenem a szüzességem. Hiába, néztem ki úgy mégis jó voltam a lányoknál. Ennek ellenére is változtattam az életemen külsőmön. Ma már 21 éves vagyok kicsit mackos és már nincs baj a szememmel.:P Legyél kicsit nyomulós és határozottabb.
2017. dec. 24. 23:26
 52/150 A kérdező kommentje:

Szia!

Egyáltalán nem akarom magamat megjátszani. Nem vagyok vagány és nyomulós sem pedig bátor. Eljutottam arra a szintre,hogy beletörődöm és elfogadom. Ha valaki megpróbálna felém közeledni inkább eltaszítanám magamtól de ettől úgy gondolom,hogy nem kell félnem.

2017. dec. 24. 23:29
 53/150 anonim ***** válasza:
37%

Menj el lányhoz. Ne tétovázz. Legalább ebben ne :)

Ne hallgass senkire, csak arra hogy vedd fel a telefont, vagy írj egy csajnak a két nagy oldalról. Vmi megbízhatót keress aztán kész.

Hidd el jót fog tenni.

2017. dec. 25. 01:12
 54/150 anonim ***** válasza:
39%

Aha, persze, menj el prostihoz nyugodtan, ha az utolsó leheletnyi lehetőségedet is el akarod szúrni, hogy valaha nőd legyen, merthogy normális csaj bottal se fog soha hozzádérni, ha kvrvákhoz járkálsz/járkáltál.

Én is jobban szeretek magamban lenni, mint emberek között, de azért van egy határ... Hosszú távon így meg fogsz őrülni, valami szociális interakció kell. Írtad, hogy szeretsz edzeni, szuper, járj konditerembe, akár kezdj el valamilyen csapatsportot (jéghoki, foci, amerikai foci - ott még pomponlányokkal is tudsz ismerkedni), gondolom jársz vagy fogsz járni egyetemre, annál jobb hely aligha van az ismerkedésre. Hobbid biztos van... Olvasás? Ott a moly. Gamer vagy? Tucatnyi facebookos csoport, discord, lehet haverkodni. Zene? Koncertek, fesztiválok. Stb stb... Az ismerkedést nem lehet erőltetni, egyszerűen találkozol emberekkel, és lesz olyan, akivel egy hullámhosszon leszel (nők/férfiak egyaránt), ilyeneket pedig valószínűbben találhatsz hozzád hasonló társaságban. 19 évesen meg még egy gyerek vagy, el se kezdtél élni, hülyeség lenne feladni.

2018. jan. 1. 06:59
 55/150 anonim ***** válasza:
De ha beletorodtel es elfogadod, akkor miert irtad ki a kerdest?
2018. jan. 1. 10:26
 56/150 A kérdező kommentje:
Azért mégsem törődtem bele teljesen.
2018. jan. 1. 10:50
 57/150 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező 19évesen nagyon sok pasi szűz meg,nem maradtal le semmiről!
2018. jan. 1. 10:52
 58/150 A kérdező kommentje:
Ezt tudom viszont azzal tisztában vagyok, hogy sohasem lesz senkim sem mert nagyon gátlásos vagyok. Hiába dicsértek meg már sokan akkor sem tudok elhinni. Én nem közeledek a lányok felé és ők sem felém.
2018. jan. 1. 10:55
 59/150 anonim ***** válasza:
15%

Érvek és ellenérvek:

+ A prostik akkor is szóba állnak veled, ha ronda vagy.

+ Olcsóbb, mint egy barátnőt fenntartani.

+ Te döntheted el, melyik lányhoz mész.

+ Nem kell aggódnod, hogy kihasznál vagy átver.

+ Nem hazudik neked, legfeljebb az orgazmust színleli.

- Ciki, ha kiderül.

2018. jan. 1. 11:03
 60/150 A kérdező kommentje:
Ami viszont elkeserít, hogy egy prosti is csak azért állna velem szóba mert fizetnék neki. A lányok meg szó szerint levegőnek néznek.
2018. jan. 1. 11:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!