Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2017. dec. 15. 10:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/150 anonim ***** válasza:
94%

19??? Akkor sztornó amit írtam.

Társaság, társaság, hobbik, stb. Semmi rágörcsölés, egyszerűen, csak beszélgetés. Előbb-utóbb, lesz köztük, akinek felcsillan a szeme, ha találkoztok.

2017. dec. 15. 10:41
 12/150 A kérdező kommentje:
Társaságba egyáltalán nem járok. Hobbim is csak egy van mégpedig a súlyzós edzések.
2017. dec. 15. 10:44
 13/150 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg főleg jól fogsz kinézni hamarosan és meg válogathatsz is kedvedre.
2017. dec. 15. 10:48
 14/150 A kérdező kommentje:
Viszont emberek közé egyáltalán nem szoktam menni. Otthon szoktam edzeni és ha nem járnék iskolába akkor ki sem mozdulnék otthonról.
2017. dec. 15. 10:49
 15/150 anonim ***** válasza:
100%

Ó kiffiam.

Én még ahhoz is gátlásos vagyok, hogy prostihoz menjek.

Na? Még mindig szarnak tartod az életed? :)

2017. dec. 15. 10:53
 16/150 A kérdező kommentje:
:)
2017. dec. 15. 10:55
 17/150 anonim ***** válasza:
89%

Akkor azt az időt, amit a prostihoz való kimozdulással töltenél, töltsd értelmes fajta kimozdulasra.

Egyébként ebben a korban én is ilyen otthonülős antiszoc voltam, aztán később kezdtem el barátkozni, ismerkedni.

2017. dec. 15. 10:55
 18/150 A kérdező kommentje:
Talán majd idővel megváltozom de nem bízom benne.
2017. dec. 15. 11:15
 19/150 anonim ***** válasza:
92%

Mióta láttam a korod, azóta röhögök a kérdésen :D

Amúgy engem is kb csak bottal lehetett volna kikergetni emberek közé, mikor ennyi idős voltam. Mostanra meg társasági ember lettem :)

2017. dec. 15. 11:17
 20/150 anonim ***** válasza:
100%

Együttérzek veled kérdező. 20 éves vagyok ugyanezzel a problémával és egy-két éve szenvedek én is ettől. Hogyan lehet mégis egy lányhoz úgy közeledni ha nem néz rám és nem jelöl be ismerősnek stb. Ezek ha meglennének talán könnyebb lenne de ebben sem vagyok 100%-ig biztos. Prostihoz viszont én sem akarok menni, hiába vannak közöttük nagyon jó testű, szép arcúak.

Minden nap abban bízok, hogy na talán majd ma hátha, valahogy betoppan az életembe valaki de két év alatt ez még nem jött be. A napi rutinom nekem is annyi, hogy elmegyek egyetemre meg hazajövök.

2017. dec. 15. 11:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!