Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
Azzal a különbséggel, hogy hajléktalan leszel a tiszabükrönyi kiserdőben felépített kartonpapír házadban. Nem fogsz kérdéseket feltenni, mert nem lesz munkád amiből internetre meg maroktelefonra tellene.
Ma már olyan személyiségtesztek vannak az állásinterjúkon, hogy még le se ültél a gép elé már kib..asztak.
Addigra megszűnnek az egyszerű munkák, tehát az lesz a legkisebb gondod, hogy nem lesz barátnőd.
Szép jövő, makkon meg mókushúson fogsz élni és rettegsz a téltől, mikor fagy be az ánuszod.
Olyan vagy mint egy öreg kövér kiégett
szarvas....
Aki ül az erdei tisztás közepén, beletörődve a sorsába. Tudja, hogy meg kéne mozdulnia, de nincs ereje. Tudja, hogy hamarosan jönnek a farkasok akik szétmarcangolják. Tudja, hogy jönnek a hiénák, akik hegyes fogaikkal kiszaggatják a húsát. Tudja, hogy végső maradványaiból éhkoppos varjak fognak falatozni...
Még sem tesz semmit. Nem mozdul. Csak ül egy helyben a tisztás közepén.
Egy szemernyi kíváncsiság sincs benned a "Miértre?"
Miért nem megy, miért nem vagy képes rá, miért nem mozdulsz?
Nekem amikor ilyen mélyen voltam/vagyok néha igen komoly okom volt rá. Főleg testi lelki betegség, egyéb kilátástalan helyzetek amik miatt elvesztettem az életkedvemet és nem volt erőm megmozdulni. Előbb ezeket kell legyőzni. Ha tudod, hogy beteg vagy akkor megpróbálsz megyógyulni, ha gyógyíthatatlan akkor beletörődsz és a legjobbat próbálod kihozni a napjaidból.
Azt nem értem jelenleg neked milyen olyan krízis van az életedben ami ezt megakadályozza?
Mert ha nincs semmi komoly bajod jelenleg, akkor egyrészt kapd be! Mert nagyon sokan a fél karjukat odaadnák, hogy helyet cserélhessenek veled.
Másrészt meg te magad vagy a baj. Egy nagy barna óriási baj vagy. Egy nagy berozsdált hajólánc, amely semerre se mozdul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!