Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2017. dec. 15. 10:14
 131/150 anonim ***** válasza:
69%

Igazából a válaszból is látszik, hogy soha nem volt még nőd, nem ismered őket egyáltalán. Vagy pedig egy illúzióban élsz, hogy mindenki golddigger pi...csa.

Egy normális lánynak bőven elég ha vannak hosszútávú terveid és normálisan keresel magadra. Ki tudsz fizetni egy saját albérletet, ami nem putri. Ha 80-ért polcot töltesz és anyádnál laksz, és semmi terved nincs, akkor az tényleg cink.

Egyébként meg máris egy előny, ha összeköltözöl a csajoddal, 120-ból fele költséggel már jó kis kuckós albérlet kijön. 60-ért van saját lakásod egy csajjal. Egy prostit 3x megdugni máris 240K.

2018. okt. 28. 03:06
 132/150 anonim ***** válasza:
19%

"A legtöbb tételre az a tökéletes válasz, hogy teljesen más kategória a kettő. Te most a taxizást hasonlítod a személyautóval össze."

Egyáltalán nem más kategória. A párkapcsolat végső soron miről szól? A dugásról, a szexről. Lehet ezt nyálas rózsaszálas romantikázásba csomagolni, lányregényeket meg popzenéket írni róla, de a végén mindig a szex van.

"Ha egy barátnőt keres az ember, akkor nem a kúrás az elsődleges célja. Ezért pont kihívás, ha kicsit udvarolni kell."

Kihívás a fenéket. Gyakorlatilag arról van szó, hogy igyekszel minden kis kívánalmának megfelelni, hogy a lába közé engedjen. És ezek igenis felesleges körök. Mellesleg mi van akkor, ha a randevú sikertelen lesz? Elpisáltál egy csomó időt a nagy semmire = felesleges körök.

"Ha a számokat nézzük, baromság. Egy barátnővel bármikor nagyságrendekkel többet szexelsz, arányaiban."

Persze, cserébe többe is kerül. Ha havi egyszer mész prostihoz, az sokkal olcsóbb arányaiban.

"Házasság meg a srácok, az egy külön kérdés... Hogy jön ide b..szod :D"

Úgy, kedves barátom, hogy a párkapcsolatnak elvileg ez volna a célja, vagy mi a tök. De ide lehet citálni az élettársi kapcsolatokat is, ott ugyan nem házasodtok meg, de együtt vagytok, és egy szakítás ugyanolyan megterhelő anyagilag és máshogy is, mint házasságban.

"de te inkább ne szaporodj, ne aggódj nem fog követelni porontyokat tőled senki."

Nekem tesznek szívességet, de azért fúúú de bosszút álltak rajtam :DDDDDDDDD a hősök :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Egyébként olyan nőt kell keresni akivel hosszú távon összecsiszolódik a szexuális érdeklődésetek."

Kiváló, plusz legyen mellé csinos, értelmes, nem felszínes, nem anyagias...maradjunk annyiban, hogy előbb futsz össze egy pingvinnel, mint egy ilyen lánnyal.

"Nekem olyan nő kell akivel otthon sütünk együtt egy csirkét és megesszük."

Ez oké, már csak fordítva is igaz kéne legyen: ha a nőnek nem kell olyan férfi, aki otthon megsüti a csirkét és együtt megeszitek, akkor abból nem lesz ám kapcsolat, de még kóborszex se.

"Ha a csúnya számokat nézzük, ha mindezt prostival akarnád megvalósítani, mondjuk heti 3 szex, 18-20000 Ft, az már havi 200-240 ezer Ft. "

A prostihoz elég elmenni havonta egyszer is, több nem is kell. Így nagyságrendekkel olcsóbb. A barátnőnek bőven van költsége. Ha nem laktok együtt, fizeted az utazást (ami ugye nincs ingyen), ha pedig együtt laktok, akkor a vízt-gázt-villanyt, amit elfogyaszt. Tudod, ingyen sajt az egérfogóban...

"Öreg, ha ennyit kerestél volna valaha is, akkor nem szorulnál prostikra. :D"

Inkább megyek prostihoz, minthogy legyen egy pénzvadász "barátnőm". Olcsóbb és jobb.

"Igazából a válaszból is látszik, hogy soha nem volt még nőd, nem ismered őket egyáltalán. Vagy pedig egy illúzióban élsz, hogy mindenki golddigger pi...csa."

Volt több mint 10, és kiválóan ismerem őket, ezért állítom, hogy a nagytöbbségük a külcsínt és a pénzt tekinti értéknek, köszi hogy kérdezed.

Ez meg nettó hülyeség, hogy háromszori prostizás 240 ezer. Nem a luxuskategóriás top kvákhoz kell járni, ennyi.

2018. okt. 28. 12:17
 133/150 anonim ***** válasza:
96%

Nem kívánom össze hasonlítani, vagy bármelyiket a másik elé helyezni, mert mindenkinek más a prioritás.

Szerintem nem is kéne egymást győzködjük, hogy prosti vagy barátnő. Kinek ez, kinek az jobb.

" Mellesleg mi van akkor, ha a randevú sikertelen lesz?"

Mi az, hogy sikertelen? Az ismerkedésre időt kell szánni, megismerjük a másikat, kívánunk-e még több időt együtt tölteni. Nem hiszem 1 óra olyan nagy veszteség lenne egy beszélgetésre. Másrészt, ha nem sikerül jól, az nem jelenti azt, hogy sikertelen. A kudarcokra szükség van, a hibákból lehet tanulni, legközelebb hogyan csináljuk másképp.

"Persze, cserébe többe is kerül. "

Egy barátnő "költségeire" sose gondoltam. Akit őszintén kedvelek, és ő is szeret engem, nem az lesz a szempont, mennyibe kerül őt "fenntartani", mint egy autót.

És nekem se a pénzem kell neki.

Az, hogy sok az anyagias nő egy tény. De lehet válogatni, olyat kell keresni, aki nem az. Mindig vannak kivételek.

Vannak olyan férfiak is, akiknek nem a külső az egyetlen szempont.

2018. okt. 28. 14:32
 134/150 anonim ***** válasza:
96%

Hagyd, Józsika a húgyfoltos, mustáros melegítőben pötyög a billentyűzeten.

Igazi vérbeli lúzer. Teljesen lerí a válaszából... soha a életben nem vette senki férfiszámba szerencsétlen nyámnyila takonygerinc teremtményét.

Nem kell erőltetni ami nem megy. Ha neked elég havi 1 dugás egy prostival, akkor úgy kell neked. Nekem nő kell, akihez este hazamegyek. Minden este. Nem havi 1x. Bár nem is vagyok aszexuális mint te.

Az pedig bizony nem jön ki egy havi 20-asból, a csirkebontó telepi fizetésedből.

2018. okt. 28. 17:46
 135/150 anonim ***** válasza:
96%

Milyen kérdés ez?

Párkapcsolatot szeretnél? - akkor nyilván egy barátnő "éri meg".

Csak dugni szeretnél? - akkor nyilván a prosti éri meg.

Nem egyértelmű?

Mintha azt kérdezném, mi éri meg jobban, egy autó, vagy egy kabát.. két külön világ a kettő, nincs "jobb", csak attól függ, neked mire van igényed. Szeretetet nem fogsz kapni egy hivatásostól, de ha meg csak kefélni akarsz, arra meg fölösleges macera egy barátnő.

2018. okt. 28. 18:28
 136/150 anonim ***** válasza:
96%

Jaja #135-össel egyetértek teljesen.

Ha valaki nem társat/ barátnőt akar, csak dugni egyet anélkül hogy időt fektetne bele... annak prosti való.

Azt nem fogom fel miért kell összehasonlítani a kettőt. Teljesen más a cél.

2018. okt. 28. 18:45
 137/150 anonim ***** válasza:
23%

"Mi az, hogy sikertelen? "

Sikertelen alatt azt értem, hogy már a hatodik-hetedik alkalommal találkoztok, mire benyögi, hogy neki "idő kell", "legyünk csak barátok", meg "más irányból kellene a párkapcsolati témát megközelíteni" és a többi kamurizsa pullszöveg, lényeg, hogy ne is számíts arra hogy egy ágyba kerülhetsz vele. Rosszabb esetben kijelenti, hogy beleszeretett másba. Elment X hónapod a semmire, ennyi idő alatt húsz-harminc prostit is meg lehet reszelni.

"A kudarcokra szükség van, a hibákból lehet tanulni, legközelebb hogyan csináljuk másképp."

Ez nettó hülyeség. A kudarcoknak hála van ennyi párkapcsolati probléma, és ennyi elkeseredett férfi, akiket persze jól le kell alázni itt a sárga földig.

"Egy barátnő "költségeire" sose gondoltam. Akit őszintén kedvelek, és ő is szeret engem, nem az lesz a szempont, mennyibe kerül őt "fenntartani", mint egy autót."

Attól, hogy nem gondolsz rá, még ugyanúgy vannak költségei. Attól, hogy nem gondolsz a gravitációra, a tizedikről ugyanúgy kiesel...

"Hagyd, Józsika a húgyfoltos, mustáros melegítőben pötyög a billentyűzeten."

"Igazi vérbeli lúzer. Teljesen lerí a válaszából... soha a életben nem vette senki férfiszámba szerencsétlen nyámnyila takonygerinc teremtményét."

...

Jaaaa, ez most beszólás akart lenni? Várj, elolvasom mégegyszer, hátha beüt...

Olyan cuki amikor az ócska zugnetes failtroll az általános iskola 5.b-s szövegével azt hiszi, hogy ő most fúdemegmondta itt a frankót. Köszönd meg édesanyádnak, hogy nem kapart el egy kutyaszaratóba, a téged megillető helyre, te nólifer csökevény.

2018. okt. 28. 20:03
 138/150 anonim ***** válasza:
95%

Ez már annyira szánalmas, hogy vicces... de inkább szomorú és vicces egyszerre.

Tényleg kár ilyen válaszokra időt fordítanunk.

2018. okt. 28. 20:13
 139/150 anonim ***** válasza:
79%

Nincs elvesztegetett idő, ebből tanul az ember. Attól férfi a férfi, hogy feláll a padlóról a ütések után.

Az, hogy neked csak a kudarc jutott, az nem a mi hibánk.

Reszeld csak a prostikat, neked az való. Éld csak a illúziódat, és légy rá büszke.

2018. okt. 28. 20:55
 140/150 anonim ***** válasza:
27%

"Ez már annyira szánalmas, hogy vicces... de inkább szomorú és vicces egyszerre."

Gondolom az örökvesztes failtroll vergődése nem szúrja a szemedet ennyire, az ugye rendbe van. Érvekkel cáfolni miért nem tudsz akkora elánnal, mint személyeskedni?

Szabad a gazda? Mert se eszed nincs, se kompetenciád, hogy ezt belásd.

"Tényleg kár ilyen válaszokra időt fordítanunk."

Valóban, mert értelmeset nem írtok, az ingyencirkuszotokra meg senki nem kíváncsi.

"Nincs elvesztegetett idő, ebből tanul az ember. Attól férfi a férfi, hogy feláll a padlóról a ütések után."

Jah, a szokásos lózung, akkor tanul meg valaki sielni, ha sokat esik.

Vagy megtanul...vagy összetöri magát.

"Az, hogy neked csak a kudarc jutott, az nem a mi hibánk.

Reszeld csak a prostikat, neked az való. Éld csak a illúziódat, és légy rá büszke."

Az ugye megvan, hogy ha annyira csajozni akarnék, ennyi pénzzel simán megtehetném?

Nem teszem, mert nem akarok. Ja, azonkívül ötször jobb kategóriájú nőket döngethetek így, mint te pénz nélkül. Majd amikor az elhízott klimaxos feleségedet tömködöd, jusson eszedbe, hogy valahol valaki nagyokat nevet rajtad.

2018. okt. 29. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!