Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?
A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D
Szerintetek?
Én csak azt nem értem, hogy te magad egyébként tisztában vagy-e azzal hogy mit csinálsz? Hogy befele is nézel-e néha néha, vagy csak kifele és amit kintről szedtél azt továbbítod ugyancsak kifele? Te egy szentként viselkedsz-e tiszteletreméltóan, és ezért követeled meg a tiszteletet a másiktól is?:D Ezért van jogod azt írni, hogy ki az emberséges és ki nem, kinek van lelke, és kinek nincs?:D Ezért tudod leírni, hogy ki életképes és ki életképtelen? Ezért látsz bele egy példába olyat ami nem volt benne? Tolókocsis példa az véletlenül sem a tolókocsisról szólt, hanem egy példa volt arra, amit te nem fogtál fel, hogy egy tehetség birtokán kívül levő ember, miért akarja azt csinálni amit nem tud?
Másrészről te azt írod, hogy azért kéne tisztelnem egy nőt, amin rengeteg nő még át sem ment, akkor nem pont te degradálod le a nőket? Azért kéne tisztelnem egy nőt mert anya? Azért kéne tisztelnem egy nőt mert mennyit gürizik? Hát szerintem rohadtul nem csak ezért.
Te beszélsz itt nekem egoról? Komolyan te?:D Aki a másikat degradálod magadat meg mint egy mindent tudó szentként, mintegy messiásként állítod be lassan?:D Komolyan egy Indiántól veszed ezeket az irományokat? Hát tudja az egyáltalán hogy hogyan működik a való világ?
Sehol nem írtam hogy a nők handicappesek, csak annyit írtam mindenhol, és ezt mindig erősen súlyoztam az irományomban, hogy másban jók a nők mint a férfiak, ennek ellenére ők abban szeretnének jók lenni amiben a férfiak.
Ha leírnám hogy ki is vagyok még ide, megint elővennéd a csőlátásod, szóval inkább most csak ennyi.;D
"Tolókocsis példa az véletlenül sem a tolókocsisról szólt, hanem egy példa volt arra, amit te nem fogtál fel, hogy egy tehetség birtokán kívül levő ember, miért akarja azt csinálni amit nem tud?"
Persze, pelda volt arra, hogy a nok valamire nem kepesek, met csak a te fejecskedbe ezt igy rogzitettek a ketrecben. :) Te egy not sem imersz a kornyezetedben, nagyanyat, nagynenit, szomszedot, aki a ferje helyett viszi az egesz csaladot a hatan? Az erejet nem szamit? Az hogy belerokkan a fejebe meg a beteg anyos, apos es szulo meg gyerekek es egoista ferj eltartasaba?
Ha mar jatszunk, akkor jatsszunk, jo?
Tetelezzuk fel, hogy van feleseged es ket gyereked, mindketten dolgoztok, szepen gyarapodtok, te meg egyszer csak kitalalod, hogy a megtakaritasotokbol veszel egy tanyat ket hold folddel Bivalybasznadon, mert szerinted az jo befektetes es jo otlet. Te vagy a ferfi, szerinted jogod van a penzugyek felol rendelkezni. A feleseged jozan es jelzi, hogy ez nem annyira jo otlet, mert nem fogjatok birni anyagilag a benzinkoltseget havonta, de te csak legyintesz ra, hogy majd te ezt jobban tudod. Egyet elfelejtesz, hogy van foldtorveny es koteles vagy gazolni es rendben tartani a foldedet, ami bizony extra kiadas, meg azt sem tudod, hogy embert sem nagyon kapsz napszamba a muvelesre. Par evig viszi a penzt almaid birtoka, a csaladodnak kell nelkuloznie, hogy a hobortod ki legyen elegitve. Erre mondod te, hogy a ferfi kockaztat, de a kockazatot is o viseli, o aggodik miatta, meg a csaladot ert kar miatt.
Erre mondja egy normalis no, hogy a lof-aszt.
Nem te viszed a kockazatot, hanem ratoltad a csaladodra, ezert neked egy fultovon valo csordites jar, nem buksisimogatas.
A peldat a hasamra utve mondtam, csak hogy lasd, hogy mindig a nonek kell esznel lennie, ha ferfi megreszegul onnon nagysagatol. A ferfi kepviseli az almokat, a no meg a jozan eszt.
Amugy en remekul vagyok, a ferfiakkal sincs semmi bajom, ferjem, gyerekeim, szuleim, testvereim es azok csaldjai koszonik , de ok is remekul vannak. Barati es haveri tarsasag detto. Hetvegen lesz vagy harminc vendegem kerti grillre, penteken bepacolom a hust es megcsinalom a sajttalakat. Szombaton deleott dinnyesalata es parfe elkeszitese lesz a dolgom. Ma vettem ki par nap szabadsagot, holnap ebed utan kivszem a fiankat a strandra, az apjuk oda fog jonni negy utan, hogy szusszanjon o is egy kicsit a sracokkal. Augusztusban pedig egy honapot fogunk tolteni Nemetorszagban rokonoknal.
Gorcseid neked vannak, nem nekem.
Hogy egy indiai mit tudhat a vilagrol, kerdezed?
Semmit, igazan semmit...vagy csak annyit, mint egy kis magyar fiatal kukis gyerek. Nem tobbet. :)
Eddig úgy vettem észre, a nők akkor vesznek vissza a feminista önérzetből, amikor az egyenlőségre és a kötelességeikre kerülne a sor (pl. randira hívás, uránbányászat, közös kassza). Ilyenkor azonnal eszükbe jut, hogy ők tulajdonképpen nők, és mindez a férfi dolga. Na innen látni, hogy gyakorlatilag 1 meggyőződéses feminista sincs...
Annak speciel kimondottan örülök, ha a barátnőm sikeres, hasznos munkát végez, és eredményeket ér el, de ez nagyon kevés lányról mondható el.
"miért, miről kéne egy randin beszélgetni, ha nem egymásról?"
Vannak akik pl. a politikáról is beszélgetnek :D fura téma egy randevún, de all right...
"Ti elhiszitek? Nincs egy ferfinak se töke ezt megmondani egy csajnak.
Ha mégis megtetted egy sutyerák köcsög vagy."
Tehát ha nem mondja meg, akkor gyáva.
Ha megmondja, akkor sutyerák kcsög.
Obvious troll iz obvious.
"Még ha teljesen hülyeséget is írna, nem úgy lenne fer, hogy azt is megvizsgáljuk, és úgy közöljük a saját álláspontunkat, mert amgúy hogy lehet teljesen objektív valaki anélkül, hogy minden információt fel nem dolgozna az irományában is? Vagy csak a fröcsögés megy? Gratulálok a sok "felnőtt" emberkének."
A párkapcsolati trollok ilyenek: dehogy akarnak ők bármiféle problémát megoldani, csak feljönnek fröcskölődni egy jót, ez teszi jobbá a nyomorult kis életüket. Szánom őket, de komolyan...
"Miért van műszaki pályán kevesebb nő? Többek között az olyanok miatt, mint te."
Hja persze, fogd ezt is a férfiakra! Biztosan ki is végeznének, ha mondjuk te találod fel a Linuxot vagy a Call of Vérpistikét!
Szegény nők :( a csúnyarossz hímsoviniszta disznó férfiak megtiltották nekik, hogy szoftverfejlesztésben sikereket érjenek el, nem is tudtátok!?
"Eddig úgy vettem észre, a nők akkor vesznek vissza a feminista önérzetből, amikor az egyenlőségre és a kötelességeikre kerülne a sor (pl. randira hívás, uránbányászat, közös kassza)."
egy kavera meghivok egy ferfit, ha tetszik nekem, uranbanyaszatra egy ferfit sem koteleznek egyik orszagban sem, kozos kassza meg: feldughatja a ferfi az uranbanyaszatbol megkeresett penzecskejet a seggebe, tudok en gondoskodni magamrol. :)
Van meg hehhez hasonlo verszegeny felvetesed az emancipacioval kapcsolatban?
Kapsz tolem ajandekba egy gyikos polot, megerdemled.
#82 Igen, te kb csak ezt csinálod:D Hasadra ütsz kitalálsz valamit és ezt belehelyettesíted a másik emberbe, és nem a realitást boncolgatod, hanem amit szépen a gondolataiddal hordozol. Na pont hogy ez a nem józanság. Abban egyetértek, hogy a nő segít sok mindenben, de abban egyáltalán nem, hogy a nő nélkül a férfi képtelen lenne ésszerű döntéseket meghozni vagy mindent elszúrna.:D Megint ellentmondtál magadnak, mert míg előbb azt írtad nem általánosítasz, most ráhúztad ezt az egészet minden kapcsolatra, minden nőre, minden férfira. " mindig a nonek kell esznel lennie, ha ferfi megreszegul onnon nagysagatol."(tehát itt mindig a nő a szent, a férfi az csak mocsok lehet.:D)
Nem értem, hogy ha neked ilyen nagyszerű életed van, akkor 1, miért vagy ilyen agresszív, mint aki az összes fájdalmát próbálja átruházni másra, 2, ehelyett az egész helyett, miért nem a családoddal vagy és velük törődsz 3, hogy tudsz ennyire tiszteletlen lenni a férfiakkal szemben?:D Hogy nem tudsz semmi konstruktívat írni a férfi nemről mikor te magad is egy férfival élsz?:D
Te az a fajta nő vagy szerintem aki magának is próbálja bemesélni, hogy milyen jó az élet, milyen jó minden, de valahogy mégis hiányzik valami belül. A megbecsülés, a köszönet? És belül kezded emészteni magad, és nyelni nyelni nyelni az összes mérget, míg nem ki nem pukkansz.(te szavad az a megdöglés volt erre, milyen kis nőies.:D) Vagy pedig míg nem ki nem adod magadból, és úgy behajtod az egészet, hogy szó szerint tényleg senki sem fog tudni megállítani akárhogyan is kattanj be.
Volt egy hasonló tanárom. Suliban gyalázta, alázta a gyerekeket, amikor a saját gyerekével villant fel, akkor pedig széles vigyor, minta ember, minta szülő. A színfalak mögött meg ki tudja, hogy megint mi megy?:D Szegény gyerek még csak csecsemő.
- A randira hívás és a kávéra hívás nem ugyanaz.
- Látom nem sikerült az uránbányászatot felfognod. Nem kötelezésről van itt szó, hanem hogy ha a munkahelyek 99%-a unisex, a nők miért nem vállalnak be olyan melókat, amit a férfiak igen? Férfi óvóbácsi meg szakács van, női kőműves meg fegyvertechnikus nincs. De még a művészet területén is 95-5% az arány a férfiak javára. Biztos törvényileg tiltva van a nőknek, hogy fessenek, filmet rendezzenek, regényt írjanak, zenét komponáljanak, viszik is őket a gulágra a csúnyarossz hímsoviniszta disznók! Ajaj!!!
- Magadról tudsz oké. És ha megellesz?
Ja...és te itt most megcáfoltál valamit!? :D
- Magadról tudsz oké. És ha megellesz?
mar megellettem ketszer, a ferjem es az en nagy oromomre.
Csodalatos dolgokat tudok meselni az igazi ferfiakrol, legyen az a ferjem, rokonom vagy baratom.
Te hanyszore elletted a nodet/kocadat? Egyaltaln van no aki neked, a Ferfinak ellene?
jaaa, hogy nincs....
Ertem. :)
"Te hanyszore elletted a nodet/kocadat? Egyaltaln van no aki neked, a Ferfinak ellene?
jaaa, hogy nincs....
Ertem. :)"
Maradjunk már a realitás talaján, mert megint elviszed az egészet az indiánokig.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!