Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?
A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D
Szerintetek?
Hallottam már erről az Oshoról, és nagyon nem osztom a véleményét. A nők nem problémákat oldanak meg, hanem feladatokat végeznek el. Nem a sakkra volt kiélezve a dolog, hanem magára a logikai részre hogy ebben mennyire más szinten vannak. Nem kell belekeverni ebbe a háztartást, mert egy nőt is eltarthat a családja addig amíg játszik, biztos sok ilyen is van, illetve biztos sok sakkozó/más logikai tevékenységet végőz nő nem férjezett és ugyanúgy az a ranglétra, illetve sok sakkozónak nincs felesége.
Probléma alatt mi teljesen mást értünk. A probléma az nem egy olyan feladat, aminek tudom a végrehajtási mechanizmusát, hanem egy olyan feladat, amit nem tudom, hogy hogyan fogok megoldani, de ki kell találni rá valamit. A nők ezt nem csinálják, mert otthon mindennek megvan a maga mechanizmusa, a szokásokhoz mérten. Ez az amiben jobbak a férfiak, és ez az amibe belehajszolják magukat a nők is.
Wow na hát, ez tényleg hatalmas teljesítmény egy nőtől, és valóban kemény meló. DE ez így nem egészen állja meg a helyét, mert alapból 6-10 gyerek, hát én egyetlen ilyen családot sem ismerek, meg ha így funkcionálna minden nő, akkor nem beszélgetnénk most valszeg, vagy nem erről. Harmadrészről egy normális férfi besegít otthon, még a munka után is, szóval ez azért eléggé túl lett tolva.
Nem azért omlanak össze a férfiak, mert gyengébbek lennének mint a nők, amit te itt próbáltál finoman idepöccinteni nekem, hanem mert sokkal nagyobb stressz szinttel jár az amit ők csinálnak kint a nagy világban, mint egy ilyen nő otthon. Osho meg elmehet a búsba, mert egy 10 éves kis srác jobban tudná prezentálni a világ meg a nők helyzetét. Eléggé femináci alkat, ami nemhogy a nőknek nem kéne hogy kelljen, de a világnak sem ezek a nézetek.
#59 itt nem arról van szó, hogy a nő nem kereshet pénzt, és nem tarthatja el magát, mondom, teljesen függetlenek a nők az én elképzelésem szerint, csak épp nem ott versengenek ahol a férfiak, hanem megtalálják a saját értékeiket, és ha annyira versengeni akarnak, akkor ott tegyék ezt, illetve aki segíti a férfiakat azokon a bizonyos munkahelyeken az segítse, de az hogy fel akarják venni velük a versenyt abban amire genetikailag a férfiak születtek, és már-már férfivá szeretnének válni, kiölni magukból a nőt, ez az ami nincs jó hatással szerintem a világra és magukra a nőkre.
"Probléma alatt mi teljesen mást értünk. A probléma az nem egy olyan feladat, aminek tudom a végrehajtási mechanizmusát, hanem egy olyan feladat, amit nem tudom, hogy hogyan fogok megoldani, de ki kell találni rá valamit. A nők ezt nem csinálják, mert otthon mindennek megvan a maga mechanizmusa, a szokásokhoz mérten. Ez az amiben jobbak a férfiak, és ez az amibe belehajszolják magukat a nők is."
Ja, nem tudod megoldani, hogy a Jukist kefeld a feleseged mellett vagy a Marist, ez neked olyan megoldhatatlan problemat okoz, hogy elkezded lesarnykanyozni a gyerekeid anyjat, na meg dontod be a kupicakat.
Az asszony meg idovel pontot rak a vegere, megoldja a TE problemadat, amit rahanytal, es kivag a francba az utcara. Ott gondolkozz tovabb a problemad megoldasan, aminek nem latod a veget. Te totalisan bolond vagy, oregem. Meg mindig nem latom benned azt ferfit, akire rabizhatnam a magam es a gyekeim eletet. Szoval, mit is tudnal adni es kinalni egy nonek a farkadon es az egodon kivul, hogy az melletted csak a noiessegenek es az anyasagnak elhessen? Hallgatlak!
Ez azért valami, hogy egy bunkó kérdező tahó kérdésére a válaszok is szépen eltolódtak ebbe az irányba.
Férfisoviniszták vs nősoviniszták.
Illetve néhány klasszikus feminista, akikkel egyet tudok érteni, de a két nem sovinisztái szépen egymásra találtak a "nő maraggyon a konyhába" vs "minden férfi elnyomó, csélcsap disznó, alkesz stb." vitában.
"Én csak elmélkedek azon, hogy egy tolókocsis hogy akar fára mászni pl., és hogyan dolgozza fel, hogy mellette mindenki más felmászott már?:D"
Ez a mondatod pedig nem csak a rokkant emberekre sertes, hanem tudatos degradalasa a noi nemnek, es te ezen vigyorogsz, hogy jol odaszurtal most.
Tudod, hogy miert fogsz te egyedul, keseruen megdogleni? Azert, mert a nokben van lelek, ami benned nincs, es nem kell nekik egy lelektelen kis futyike.
Tedd ossze a kezed es a labad egy halaado imara, hogy te futyiel szulettel es kijelentheted az emberiseg felerol, hogy tolokocsis hendikepes a noi nem. Nem a te erdemed, hogy f-sszal szulettel, hajszal valasztott csak el a cuncis lettol.
Most pedig huzd ki magad, batran nezz anyad szemebe es mondd bele, hogy o egy szart sem er a ferfiakhoz kepest, mert csak. Tedd meg ezt a kedvemert, most!
Persze a férfiak egész nap csak nőket kefélnek ezért mennek 8-ra mert akkor kelnek a csajszik, ebből kapják a fizetést, tökre logikus mondjuk.:D
Az hogy te nem látsz valamit, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs is az a valami. Mert tudod a probléma a te gépezetedben is lehet, nem tudom ilyesmikre gondoltál-e már. És nem mint nőnek írom ezt neked, hanem mint embernek. Az tény hogy sokkal nagyobb stressz éri a férfiakat általánosságban, és aki ezt nem tudja kezelni magában az le fogja vezetni valahol. Nem mondom, hogy ez a legjobb megoldás, de van aki ebben látja csak.
Rám te ne is bízzál semmit amúgy.:D
Na látod ez lehet itt a gond, hogy fütyikét látsz a férfiakból csak.:D Szerintem kicsit fentebb is érdemes lenne vizsgálnod a férfi nemet, nem gondolod?:D
#66 én abszolúte a nők pártján vagyok, és csak hoztam pár gondolatot, ami érdekes lehet. Rengeteg lány ismerősöm van, és kölcsönösen nagyon bírjuk egymást. Sose voltam tiszteletlen egy nővel, és nem kezeltem úgy, hogy nekem több jár neki pedig kevesebb. Illetve sosem röhögtem ki, vagy bántottam meg, ha valamiben éppen alul teljesített. Maximum mosolyogtam egy kicsit mert aranyos volt. De az vesse rám az első követ, akinek patyolátlan az élete, mert ez egy hatalmas bűn lehet itt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!