Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, jó reakció volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?

Figyelt kérdés

A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D

Szerintetek?

2017. júl. 11. 12:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/196 anonim ***** válasza:
28%

Itt nem az egyénekről van szó, nem rólam vagy rólad van szó, mert mindenkinek magánélete, és kit érdekel, engem sem érdekel a te életed, és pont nem itt fogok a magánéletemről elcsevegni, és pont nem veled. Itt általánosan az emberekről van szó.

Férfiak viszik általánosságban a pénzügyeket, ők intéznek minden külsős ügyet, ők beszélnek ezzel, azzal, amazzal, ők alakítanak ki kapcsolatokat külsős emberekkel akikben nem biztos hogy meg lehet bízni, ők vágnak kockázatosabb de sokkal sikerorientáltabb bizniszben, vagy épp kudarcot ők húzzák a hátukon és nem feltétlenül csak robotolva dolgoznak, ők törik át a falakat hogy otthon jobb legyen minden, de egyébként még mindig nem értem, hogy miért vonod ki teljesen a férfiakat a nevelés köréből? Értem én hogy sok esetben ez teljesen a nőkre marad, de nagyon sok esetben meg nem, illetve a háztartást pl, meg ilyeneket? Ezt ugyanúgy sok férfi is csinálja illetve megszerelnek dolgokat, lenyírják a füvet, havat lapátolnak, millióegy dolog. Én pl ha lesz gyerekem ő lesz a mindenem, nem szeretnék kimaradni az életéből semennyire sem.

2017. júl. 11. 21:18
 72/196 anonim ***** válasza:
4%
Meg nem is értem, hogy egy ember hogy nevezheti rossz dolognak a gyereknevelést. Mi az hogy ez egy teher vagy stressz? Nem ez kellene hogy a legszebb dolog legyen minden ember életében?
2017. júl. 11. 21:20
 73/196 anonim ***** válasza:
83%

De paszmek! Egy gyerek felnevelese bizony hogy iszonyatos nagy lelki teher es felelosseg. Felelosseg, erted, amit a ferfiak nem is nagyon ertenek. Es aggodas, meg lelek, a vegtelensegig, kiszolgaltatott helyzet. Az a gyerek nem csak megszuletik, hanem gondoskodni is kell rola minden idoben es szituacioban. Azt mondod, hogy neked nincs gyereked, ha lesz is, ne tudd meg, hogy mit jelent az a par het, mig atesik a viszketos baranyhimlon vagy a magas lazzal jaro kanyaron. Vagy csak egy egyszeru nathan, ami kis lazzal, orreldugulassal jar, te meg ferfikent vigan horkolsz a szobadban, mig a gyereked fulladozik es kohog a szobajaban, anya meg nem alszik, apolja lurkot, bar neki is csorog reggel a vekker, mert mennie kene dolgozni, mert a fonoke senki sem nagyon toleralja, hogy a kolyok eppen osszeszedett egy nathat az oviban.

Egy no a gyerekeert olni is tudna, de az erzeketlen ferjet vagy pasijat kivagja, mint macskat carni, ezt vesd az eszedbe jol. Es bocsass meg nekunk, de csoppet sem erdekel bennunket, hogy te feszult vagy azert, mert a munkahelyeden a

2017. júl. 11. 21:34
 74/196 anonim ***** válasza:
97%
Ha csak ilyen férfiak lennének, rendelnék egy macskás vénkisasszony kezdőkészletet. xD
2017. júl. 11. 21:37
 75/196 anonim ***** válasza:
2017. júl. 11. 21:38
 76/196 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem ez esetben csak arról van szó, hogy te próbálod meg a saját családi életedet rávetíteni az egész világra. Kifogtál egy tutyi pasit, hát aztán? Nem kéne ráhúzni ezt az egész férfi nemre. Megértem, hogy szarul jöttek össze neked a dolgok, de nem kéne támadni az egész férfi nemet. A nő a gyerekéért aggódik a férfi meg amikor meglép egy kockázatos lépést az egész családjáért aggódhat. Másrészről férfiként azt mondod nem aggódhatom a gyerekemért? Azt próbálod bemagyarázni nekem, hogy az egész világkerekségen a férfiak le se szarják a gyereküket, semmibe veszik őket, a problémáikat is félresöprik csak, minden egyes férfi ember? Mesélj még miket tudsz a férfiakról.
2017. júl. 11. 21:42
 77/196 anonim ***** válasza:
73%
Bocsi, en nem a ferfinemet gyalazom, hanem csak a hozzad hasonlo kis kanokat, akik semmit sem tudnak adni (csak elmeletben), de mindent elvarnak. Erted a kulonbseget?
2017. júl. 11. 21:56
 78/196 anonim ***** válasza:
10%

Oh xd Így már mindjárt más. Hát akkor javaslom a pszichiátriát, meg a különféle kezeléseket. Ugyanis a saját sérelmeid másokon való kiélése nem az egészséges módja a probléma kezelésének.

De ha tényleg így gondolod írjál légyszíves 3 okot hogy miért kötöttél belém. De légyszíves ezúttal tényleg gondolkodj és olvass el mindent figyelmesen amit írtam.:D Ha tudsz nekem írni 3-at aminek tényleg van is értelme, akkor le a kalappal.:D (hoppá-hoppá, nem tudom hogy miközben olvastad ezt le-e esett, hogy arra gondolok amikor az első szösszenetedet rám okádtad, nem onnantól amikortól elkezdtük csevegni.:D)

Másrészről pedig akkor nem értem hogy miért általánosítasz a férfiakra.:o Bár lehet hogy téged érteni nem lehet csak olvasni.

Semmit sem tudnak adni irományodból pont leszűrtem azt, hogy mennyi is ment át amúgy abból amit írtam. A lányismerősökről, a gyerekekhez való kötődésemről. Nekem nincs bajom itt se a nőkkel se a gyerekekkel, se az emberekkel, csakis ezzel a látásmóddal, illetve azzal hogy teljesen zárkózottak az emberek, és a saját burkolatukban burjánzanak.

Egyébként Oshos dologgal is a férfiakra utaltál, nem pedig bizonyos férfiakra. Sehol sem említetted, hogy bizonyos férfiakra írod ezt, végig általánosan írtál a férfiakról.:D Bár lehet hogy megint csak én nem értem a te nagyon nehéz életedet.

2017. júl. 11. 22:40
 79/196 anonim ***** válasza:
17%

If you want to save the west take women's rights...

if you want to save the west take women's rights...

if you want to save the west.... és innen már mindenki tudja.

2017. júl. 11. 22:53
 80/196 anonim ***** válasza:
77%

Osho altalanossagban ir a ferfiakrol ugy, hogy o indiakent egy vegtelenenul mely himsoven kozegben nevelkedett. Tudod, az o kornyezeteben meg az ozvegyeknek kotelesseguk volt elegetni magukat a maglyan....

Amugy meg olvasd el a konyvet, azutan azt tudva es ertelmezve lesz okod vitaba szallni, addig ne is haragudj de kuss a neved a temaval kapcsolatban.

Ugyes kis himecske vagy te, probalod a megjegyzeseiddel megtudni, hogy en a tamadasadra reagalva majd elarulok magamrol dolgokat.

Te tenyleg ostoba vagy... :D

Csak egy dologra nem valaszoltal, hogy te mit tudnal adni egy nonek, hogy az elete vegeig rad bizza magat meg a gyeremekeit. Nos, erre van valaszod? Mert itt a rizsad meg a haritasod, es a nok letoloszekezese senkit nem erdkel.

Na meg egyszer ugorjunk neki!

Ki vagy te?

Hany eves vagy es milyen tapasztalatod mondatja azt veled, hogy a nok hendikepesek?

Mit ertel el eddig az eletedben, ami megalapozza, hogy te alkalmas vagy csaldfonek?

A farkadon es az egodon kivul milyen tulajdonsagod van, amiert egy no melletted voksoljon egy eletre?

Ki vagy te?

Mi vagy te?

Nem arra vagyok kivancsi, hogy kinek es minek kepzeled te magad, hanem arra, aki valojaban vagy.

Osbutasagbol es himsoviniszta tantargybol mar csillagos otost kaptal, de vajon megugrod a kettest lelekbol es embersegbol a kerdezovel egyutt?

Erre valaszolj, ha van merszed!

2017. júl. 11. 22:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!