Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők
a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?
Figyelt kérdés
A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D
Szerintem amúgy kamukérdés. Akkor szokott a kérdező látványosan eltűnni és nem vitázni. Gondolom biztos jól szórakozik a válaszolók felháborodásán.
2017. júl. 11. 14:24
32/196 anonim válasza:
Szerintem is kamu.
2017. júl. 11. 14:33
33/196 anonim válasza:
# 23/32 Nem is tudom, a melóm mindig szerettem, havi, sokszor 250-300 órát melóztam, mégsem áradoztam róla soha. Ismerkedéskor meg főleg nem. A párom is ott dolgozik, más beosztásba és sok mindenről beszélgetünk, a munkáról a legkevesebbet. Ne a magánéletem is a munkám határozza meg.
2017. júl. 11. 14:43
34/196 anonim válasza:
#28-as Na igen, erről írtam pont, hogy itt nem csak maga a helyzet a kérdés, hanem feminizmusról, aminek hidd el pontosan tudom mi a jelentése. Ez nem a nők jogainak csorbításáról szólna amit én írtam, hanem hogy megtaláljuk mindenkinek azt, ami való. Pl a sportok, illetve logikai sportokban miért nincsenek sehol sem a nők? Pont ezért, miért lesz egy ilyen nő egy olyan helynek a vezetője pl ahol pedig ebben remekelni kéne? Pl sakkban meg más logikai csapatsportokban/solosportokban, sehol egyetlen nőt se fogsz találni. Értem én, hogy egy vezetőnek pont nem az a dolga hogy az alja munkát végezze, de így akkor hol a hitelesség ebben a vezetésben, meg az igazság? Megvannak azok a dolgok amikben igen is nagyon jók a nők, ezt alá is írtam, és leginkább pont ez az attitűd ami nem tetszik, hogy cöhh írt valamit ez a srác is arról ami lehet hogy nem tűnik előnyösnek a nőknek(pedig sehol nem degradáltam őket) ami amúgy a kérdésről is szól, és ahelyett hogy érvekkel alátámasztanák az ellenvéleményüket, egyszerűen odaokádják ezt e lepontozásukat. Na erről van itt szó. És nem írtam azt, hogy az úgy helyes amit én írtam, csak megosztottam a véleményemet a dologról, de mindenki csak pocskondiázni tud, meg leokádni a másikat.
2017. júl. 11. 14:43
35/196 anonim válasza:
Szerintem félreértettétek a kérdezőt. Nem a nő sikereire irigy, hanem azért volt felejtős neki, mert túlságsan karrieristának gondolta. Mondjuk jó nagy parasztság volt, amit mondtál neki. :D
A híres sakkozók listáját nézd, vannak nők, nem is kevés. Magyarországon a Polgár lányok a legismertebbek, de van rajtuk kívül is sok tehetséges sakkozónő, külföldön szintén. /hímsovimiszta vagy, de legalább nem árulsz zsákbamacskát, egyértelműen kiderül a hozzászólásaidból 😊/
2017. júl. 11. 14:56
37/196 anonim válasza:
" hanem hogy megtaláljuk mindenkinek azt, ami való."
Igen, csakhogy ez nem a nemeken múlik, hanem a képességeken. Miért van műszaki pályán kevesebb nő? Többek között az olyanok miatt, mint te. Ha lányod lesz/lenne tuti a szerinted "nőies" szakmák és tevékenységek felé tendálnád.
Egy programtervező informatikusnő
2017. júl. 11. 15:07
38/196 anonim válasza:
#34: Ebben az osztályban a 29 főből 11 lány. Nyilván kevésbbé begyepesedett gondolkodású szülők gyermekei, mint te: [link]
2017. júl. 11. 15:13
39/196 anonim válasza:
Én nem visszavennék az öntudatosságomból, hanem megjegyezném magamban, hogy ez a tahó felejtős. Nem, nem azzal van a gond, hogy neked nem szimpatikus egy "karrierista" nő, hanem ezt lehet normálisan is közölni, hogy "bocs, nekem egy jámborabb klasszikusabb típusú nő jobban bejönne" ahelyett, hogy tárgyiasítanád, és direkt megpróbálnád megsérteni. Ezzel nem az én viselkedésemet változtatnád meg, mert tudom, hogy van azért még reajtad kívül is férfi, és azok nem ódzkodnak ennyire attól, hogy egy munkájában sikeres, okos nővel lépjenek kapcsolatra.
2017. júl. 11. 15:30
40/196 anonim válasza:
Nem a magánéletedet határozza meg a munkád, hanem a személyiségedet. Jó esetben azért végzel valamilyen munkát, mert az passzol a személyiségedhez. Sok minden kiderül egy emberről, ha elbeszélgetünk vele a munkájáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!