Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?
A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D
Szerintetek?
Naponta 8 órát töltünk a munkahelyünkön, nehogy azt mondd, hogy ez nem határozza meg egy ember személyiségét, és hogy teljesen érdektelen információ.
Ti elhiszitek? Nincs egy ferfinak se töke ezt megmondani egy csajnak.
Ha mégis megtetted egy sutyerák köcsög vagy.
Ha ez egy párbeszéd volt ,akkor bunkóság amit csináltál, de ha mondjuk 20 percet beszélt munkájáról egyhuzamban úgy hogy meg sem állt, akkor volt alapja a szurkálódásnak.
Nekem is volt ilyen randim, jó fél órán keresztül hallgattam a sok okosságot majd megkérdeztem mit csinál szabadidejében, mire újra a munkájáról és az iskolákról kezdett beszélni, gyorsan kimentettem magam és otthagytam. Olyan volt mint egy színházi előadás, néző voltam egy színdarabban, lehet hogy te is ezt élted át.
Nem gondolom, hogy ennek bármi köze lenne a feminizmushoz, csak szereti a hangját és szereti a munkáját, ez egészen másról szól. Voltam már feminista Nővel, aki kikérte magának hogy lesegítettem a kabátját a ruhatárban vagy a vendéglőben alátoltam a széket, azt is kikérte, hogy fizessem a vacsorát, többet sem láttuk egymást.
Ha férfivel akarnék randizni,akkor a haverokkal mennék bulizni, ilyen egyszerű az élet.
Feminizmus jelentését nézd meg az értelmező kéziszótárban.
Nem, nem vennének vissza az arcukból. Mert ha szar allasuk lenne vagy nem dolgoznanak, akkor a hasonlóan beteglelkű férfitársaidtól azt kapnák meg, hogy goldiggerek és csak el akarják tartatni magukat.
Téged meg, ha nem érdekel, hogy mit és hol dolgozik, akkor ne kérdezz rá. A csaj valószínűleg levonta a tanulságot, hogy megint kifogott egy bunkót, de úgyis talál majd jobbat, nem fogja telesírni a párnáját miattad, ebben biztos lehetsz.
20-as, de bizony, hogy sokat elarul az emberrol az, ahogyan a munkajarol es a kollegairol, beosztottairol, fonokerol beszel. Boven felcsillan itt az igazi jellem. A kerdesben elso randirol van szo, a kerdezo erdeklodott a lany munkajarol, majd errol beszelgettek. Gondolom, hogy nem vegig ez volt a tema. Mindannyian dolgozunk, a munka szerves resze az eletunknek, kikerulhetetlen, hogy errol is beszeljunk, foleg az elso randin, az ismerkedes legelejen.
Demmi baj, ha te nem akarsz komoly kapcsolatot egy "karrierista" novel, de legyen benned annyi tisztelet, hogy udvariasan megkoszonod a randit es kozlod, hogy neked mas az elkepzelesed. En is igy teszek azokkal a ferfiakkal, akikrol kiderul, hogy ra vannak kattanva az online jatekokra, gamereket nem tudok semmilyen szinten elviselni az eletemben. Elkoszonok es eszembe sem jut megalazni.
Amugy meg ez egy trollkerdes volt, mert megint kiszabadult egy antifeminisita ketreclako.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!