Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, jó reakció volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?

Figyelt kérdés

A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D

Szerintetek?

2017. júl. 11. 12:58
 191/196 anonim ***** válasza:
85%

Ha annyira letojnád az oldalt, nem írogatnál most nekem is, nem vergődnél. Ha meg hazudozol, az téged minősít.

A kérdezőről az a véleményem, hogy egy frusztrált, beteg elméjű, begyepesedett szánalmas sz_arláda. Olyasmi személyiség, mint te. ^^

Szerintem a kérdés és a kérdező már rendesen ki lett vesézve, csak a te vergődésed miatt aktív ez a topic, ezért szóltam hozzá inkább ahhoz.

2017. júl. 16. 05:11
 192/196 anonim ***** válasza:
6%

"mert latni akarom, hogy a nagy egoja es nagy pofaja osszhangban van-e a farka meretevel. "

Engedtessék már meg, hogy egy férfinak nagy legyen az egója, meg a pofája, lévén kicsit több olyan hormon van benne, mint egy nőben.

Meg néha akár dupla akkorára növünk.

A fene nagy egyenlőségesdiben ezt elfelejtitek, nektek az a természetes, ha egy nőnek van nagy pofája, meg egója.

Nem, nem az.

A nők 90% szerencsére nem ilyen.

A maradék meg vagytok ti.

2017. júl. 16. 07:38
 193/196 anonim ***** válasza:
100%

"En azt loditok itt nektek, amit kedvem tartja, meg tudod-e akadalyozni ezt barmelyik itteni anonim hozzaszolonak?"

Persze, jelentem és lebannolják örökre.:)

Itt már régen nem a nőkről vagy a férfiakról megy a vita, hanem személyekről és/vagy múltban megélt csalódásokról, feldolgozatlan traumákról. De ehhez mindenki írja meg a saját kérdését.;) Ezzel itt nem a nemeteket képviselitek már, hanem magatokat mint ember, mert elfogultak vagytok, és nem vagytok hajlandóak pártatlanul elgondolkodni az egészen és úgy érvelni.

Viszont bizonyos szituációkban mindenkinek lehetne igaza amit itt leírt. Vannak ilyen férfiak, és vannak ilyen nők. Viszont végső soron nem az számít, hogy vannak-e ilyenek, hanem te magad az-e vagy? Mert ha igen, akkor talán azt lenne érdemes megváltoztatni először és nem azokat a férfiakat/nőket.;) És ha tovább acsarkodik a másik? Hát tegye csak legalább te nem leszel olyan, és más nem is számít, mert 1 hét múlva már azt is elfelejted, hogy volt egy ilyen ember akivel itt beszélgettél, viszont magaddal életed végéig együtt kell élned.:)

2017. júl. 16. 12:36
 194/196 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmilyen nemű embernél nem normális, és nem vonzó, ha hatalmas egója van, nagyképű. Legyen egészséges önbizalma, legyen tisztában az erősségeivel, gyengeségeivel, és ennyi.

Attól, hogy valaki férfi, nem kell verni a mellét, mint valami gorillának, mert nevetséges, a hormonokra fogni pedig még annál is nevetségesebb.

És igen, azt is röhejesnek tartom, ha egy nő a havibajára fogja azt, hogy egy éppen egy hisztériás idióta.

2017. júl. 16. 13:29
 195/196 anonim válasza:
100%
Egy nőnek valószínűleg a mai világban van munkahelye mielőtt teherbeesik. Tehát ott ugyanannyi külvilági stressz éri mint egy férfit.Aztán teherbeesik, hogy szenvedjen 9 hónapig(természetesen öröm az anyaság, de rengeteg nőnél hányinger,hányás,szédülés a mellékhatása, nem beszélve arról hogy rengeteg veszélyeztetett terhesség van).Egyedül fogja azt a kilenc hónapot átvészelni, mert a férfi dolgozik 8 órában jobbesetben. Egyedül jár el terhesgondozásra, tanácsadásra, nőgyógyászhoz. Ott nem éri stressz vagy nehéz helyzet? Otthon főz,mos,takarít emellett. Otthon marad 3 évig, neveli a gyereket,háztartást vezet. És aztán visszamegy dolgozni. Ott is ugyanannyi stressz éri, mint egy férfit a munkahelyén. Nővérem terhessége előtt egy gyárban dolgozott és ugyanúgy emelgette az 50 kilós lámpákat, mint a férfiak és nem problémázott ezen. És ismerek női kőművest,buszsofőrt,focistát, BÁNYÁSZT. Mondj egy foglalkozást és hozok női példát rá. Feministának vallom magamat. Szeretek főzni a páromra, mosni, ki is takarítok, és majd a gyerekeinket is szívesen nevelem. De elvárom ezért a tiszteletet, hogy értékelje és igenis higgye el hogy ez semmivel nem könnyebb mint amit ő csinál. Azt várom el tőle, hogy ha olajbányász vagyok akkor fogadja el és támogasson. Ha ő akarna kozmetikus vagy fodrász lenni azt is támogatom. Szerintem az egész klasszikus feminizmus a kölcsönös tiszteleten alapul. És ha én 20 percet akarok beszélni neki a munkámról, hallgasson végig. Mert én is végighallgatnám a focimeccsek beszámolóit, annak ellenére hogy nem szeretem. (vizilabda párti vagyok) Szerencsére a párom és köztem nincsen feminizmussal kapcsolatos vita mert box edzésen találkoztunk. Bevallom sokszor kékült már be a lábam egy-egy edzés után, mert komolyan vesz és ellenfélként kezel amíg a teremben vagyunk. Ugyanúgy ahogy egy férfival tenné. Ha elmegyünk kajálni, hagyom neki hogy fizessen, de legközelebb én fizetek. Nem nyitja ki nekem az ajtót,mert ki tudom nyitni magamnak is. És tökéletes kapcsolatunk van. Kérdezőhöz visszatérve, én a helyedben finoman megmondtam volna neki hogy nem szeretem a karrierista nőket, vagy legalább annyi hogy ne beszéljen ennyit a munkájáról. A nő helyében pedig csak megköszöntem volna a randit, és mosolyogva elsétáltam volna. Hisz boldog lettem volna hogy nem kell többet pazarolni az időmet rád. :)
2017. aug. 7. 00:46
 196/196 anonim ***** válasza:

A feminizmus mára önmaga paródiája lett, az így véresszájúskodó nők közül egyet se lehet komolyan venni. Elkezdték önkényesen úgy értelmezni, hogy akkor nekik már mindent szabad, nekik járjon minden jog, a férfiak meg csak nyűg és sexmániás disznók, fogják be a pofájukat, fujj, kiirtani.

Ha megnézed, nagyon kevés a meggyőződéses feminista. Egy részük amolyan Anita Sarkeesian-féle botrányhős, aki a maga 10 perces hírnevét még nem kapta meg, vagy kevesellte, és most azért vergődik. Egy másik részük notórius macskagyűjtő férfigyűlölő, akit csúnyán pofáraejtettek a bulikirály helyimenőcsávók, és ezért csak és kizárólag a férfiak a hibásak, még véletlenül sem ő, hogy ilyen fószeroknak adott csak esélyt. Esetleg eredendően olyan magasra rakta a lécet, hogy egy épeszű férfi sem próbálta meg átugrani, és természetesen ezért is ők a hibásak.

Sok terület és munkakör van, ahol a férfiak előnyben vannak. Na bumm. Csomó más területen meg a nők vannak előnyben, pl. álláshirdetéseknél, amikor külön kikötik, hogy HÖLGYEKET várnak. Vagy mondjuk albérletet, lakást akarok kivenni, de a hirdető csak LÁNYNAK adja ki...

Most akkor álljak ki a nagyérdemű elé, és döngessem a mellem hangosan, hogy milyen igazságtalanok velem?

"csak úgy mellékesen megemlíted a fizetésed akkor egyből nedves puncival repül is az ágyadba mi?"

Sajnos manapság az a helyzet, hogy akinek sok pénze van, az kvázi bármelyik nőt megkaphatja. A Kérdezőtől függetlenül tapasztalom, teszem hozzá.

"Soha ne legyen nod, en csak annyit kivanok neked es a kedves hasonszoru tarsaidnak."

Helyes, mi csinálunk jobb vásárt, ha ILYEN nőink nem lesznek. Inkább a nyugis szingli élet, mint egy ILYEN kapcsolat...

"Ti elhiszitek? Nincs egy ferfinak se töke ezt megmondani egy csajnak."

Akarsz fogadni?

"Ha mégis megtetted egy sutyerák köcsög vagy."

Whew! Ha megteszi, az a baj, ha nem teszi, akkor meg az :DDD

Nagyon szarul trollkodsz, nagyon átlátszó...kaptad a mínuszt.

"Amugy meg ez egy trollkerdes volt, mert megint kiszabadult egy antifeminisita ketreclako."

Nektek mindenki ketreclakó meg troll, aki más véleményen van, mint ti. Ezzel a demagóg húzással még senki nem nyert vitát. Neked se fog sikerülni, szóval ne erőlködj. Te is kaptad a mínusz

"És mikor elképzelted, hogy ezt odamondod, megkeményedett a fütyid?"

Ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.

Még egy mínusz.

"A sakk csak egy ocska jatek, hetmilliard ember magasbol tesz ra, hogy kik vannak a vilagranglista elen, legyen az no vagy ferfi. "

Szépségem, a sakk egy SPORT, ami már a középkor óta létezik, úgyhogy bőven megvan a maga közönsége. Neked nem tetszik, mert agy is kell hozzá, na bumm, ettől függetlenül egy meghatározó sportág. Ha már mindenáron démonizálni akarsz valamit, miért nem a focit hozod fel? Mert annak tényleg semmi haszna nincs, csak jól berúgni meccs alatt, és megverni a bírót.

"Nem veletlen, hogy a ferfiak osszeomlanak a problemak sulya alatt es hamar italba meg ongyilkossagba menekulnek."

Az esetek úgy egyharmadában maga a nő kergeti a férfit az alkoholba, de ezt ugye nem esik jól belátni. Ja, amúgy nőből csaknem kétszer annyi az öngyilkos, mint férfiból (2017-es adat). Ki is az életképtelen?

"Tudod, hogy miert fogsz te egyedul, keseruen megdogleni? Azert, mert a nokben van lelek, ami benned nincs, es nem kell nekik egy lelektelen kis futyike."

És mit gondolsz, aranyom, te hogy fogsz megdögleni a "minden férfi mocskos disznó, halál rájuk, fuj" mentalitásoddal?

"Ha csak ilyen férfiak lennének, rendelnék egy macskás vénkisasszony kezdőkészletet. xD"

Hajrá :) saját magadon kívül senkin nem állsz bosszút, magadon meg úgy, ahogy neked jólesik...

"Miért van műszaki pályán kevesebb nő? Többek között az olyanok miatt, mint te."

Mert oda tanulni is kell ám, az meg ugye büdös nekik. Elvégeznek valami McDonaldsos burgerforgató szakot, aztán ajvékolnak, hogy a nagy gonosz hímsovinisztákok nem veszik fel őket sehova. Hát kisanyám, tucatdiplomával tényleg nem...de ne aggódj, férfit sem. Ez csak a te vágyvezérelt elképzelésed, hogy azért nem alkalmaznak, mert puncid van.

"A küművességet meg ne említsd, mert sok férfi sem alkalmas komolyabb fizikai munkára az 55 kilójával."

Érdekes, eddig akármilyen építkezésre mentem, csupa férfi volt, aki építette a házat, húzta fel a falat, farigcsálta a gerendákat, illesztette a csavarokat. Sőt, a főmérnök is férfi volt, pedig neki egy szöget se kell bevernie az "55 kilójával", csak megtervezte a házat.

Biztosan megint a nagy gonosz hímsovinisztákok az okai, eltiltották a nőket!!!

"A pasik 90%-a teljesen jelentéktelen munkát végez, semmivel nincs nagyobb stressznek kitéve, mint egy nő."

Ahhh, végeznéd te azokat a jelentéktelen munkákat, SZVSZ ebédre már tarkólövést kérnél...

Ezeknek a "jelentéktelen" munkáknak köszönheted, hogy van mit enned, van mit fölhúznod, és van internet, hogy a baromságaidat kipakold ország-világ elé.

Te a munkáddal mit állítasz elő mégis? Merthogy GDP-t azt nem.

Ha nincs munkád, mert "az a férfi dóga", akkor ezt a részt hagyd üresen...

"Véleményem szerint vagy nagyon frusztrált férfiaknak van problémájuk azzal, hogy a nők egyenjogú és egyenlő felek lettek, vagy pedig olyanoknak, akik valami nagyon primitív mintát láttak otthon/ilyen neveltetést kaptak."

Nyet-nyet. Azzal van problémánk, hogy az egyenlő jogokat azokat elvárják, de a kötelességeik alól meg ott bújnak ki, ahol tudnak. Hja kérem, az egyenjogúság csak addig tart, amíg nem kell egy zongorát felcipelni a tizedikre...

Ez az álszent, sunyi képmutatás az, ami kiveri a biztosítékot.

"zolika elhallgatott es lapit mint "nyul" a fuben, igy szokott ez lenni ilyenkor :D Ha tukrot tart nekik az ember, akkor soha nem tetszik nekik az, amit benne latnak, hanem inkabb elsunnyognak... "

Az ostoba logikád szerint én is "zolika" vagyok...na, eszem ágában sincs menekülni, itt vagyok, legyen csak bátran nagy pofád, szeretném tudni, hányféleképpen tudod ragozni, mekkora szaralak vagyok...

Csak vigyázz ám, mert nekem ez fordítva nem okoz gondot, pláne azután amit itt mutattál magadból.

Csak az nem világos, hogy aki ennyire masszív férfigyűlölő szabadságharcos amazon, mi a francért keres pasit? Senki nem tart töltött puskát a fejükhöz, hogy pasizzanak meg házasodjanak...ha annyira rühellik a férfiakat, öregedjenek meg egyedül egy karosszékben, majd Cirmi és Nyávi kitermeli a nyugdíjukat.

2018. okt. 28. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!