Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, jó reakció volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?

Figyelt kérdés

A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D

Szerintetek?

2017. júl. 11. 12:58
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/196 anonim ***** válasza:
5%

Én biztos hogy nem, mert nekem speciel imponál, ha a lány tényleg meggyőződéssel vállalja az egyenjogúságot, és konyít olyasmikhez is, amihez egy férfi. És ezzel nem azt mondom, hogy feltétlen segédmunkásnak vagy ezermesternek kéne lennie.

Na ilyen feminista kevés van. A bő 99% olyan,hogy a jogokat akarja, de a vele járó kötelességeket már nem. Ez, by definition, képmutatás.

2017. júl. 13. 22:04
 122/196 anonim ***** válasza:
48%

#119, azt tartom nevetségesnek, hogy ennyire nem tudsz szöveget értelmezni. Az előbbi szövegemben azt írtam le, hogy mit követel ki a feminizmus és ha azt kiköveteli akkor már miért ne végezne ilyen munkát is? Ha követeli a jót, akkor követelje a rosszat is. Ha kell neki a tanulás joga, akkor tanuljon meg forgácsolni is(még mielőtt félreértenéd ez csak egy példa, nem a nők tanulási jogát szeretném ha megszűnne, de itt úgy néz ki mindent meg kell magyarázni külön). Ellenben, ha nem követel semmit, hanem megmarad olyannak amilyen, akkor meg maradjon nő. De a kettő együtt nagyon nem megy. Nem azt mondom, tényleg van sok jó változtatás, hogy a nőknek is vannak jogaik, védi őket a törvény, nem csinálhatnak velük akármit, ezek tényleg kellettek is, de sok minden már az elférfiasodásról szól, de csak annak a fényes felével. Például, hogy pár hölgyemény már annyira el van rugaszkodva itt is például, hogy simán ledegradálja a férfi nemet, mikor ez volt pont régen fordított felállásban. Ezt szeretnék a feministák? Mert itt néhányan ezt képviselve ezt csinálták.

Egyetértek, én is szeretem a jó szakértelmű nőket, de azok ne tudósok vagy vezetők legyenek, hanem pszichológusok, gondozók, orvosok, ápolók, tanácsadók, szépségipar meg millió egy olyan szakma van ahol tudnának remekelni. Ehelyett olyan helyekre furkálódnak be, ahol semmi keresnivalójuk nem lenne, mind evolúciós szempontokból nézve, mind genetikai szempontokból nézve. Vagy az megint csak normális, hogy egyes nők férfi hormonokat, vagy tudom is én szurkálnak magukba, csak hogy ilyenek legyenek?

Másrészről nem látom az ellenérveket, csak hogy próbálod manipulálni a környezetet, azzal hogy kiragadsz kettő mondatot, és leírsz egy dolgot ami logikusnak tűnik ámde nem igaz, ezzel tesztelve az én figyelmemet is.

2017. júl. 13. 22:59
 123/196 anonim ***** válasza:
előbbi értsd = a #110-es. Másik = #117 kis útmutató a szövegemhez.:)
2017. júl. 13. 23:00
 124/196 anonim ***** válasza:

Nő=Nő. Férfi=Férfi. Nő=/=Férfi. Ha igazzá akarjuk tenni a relációt vagy a férfinak kell nővé válni vagy a nőnek férfivá válni. Ebben mi az ellentmondás.

(Még mindig haragszom, hogy eddig kihagytatok a vitából :D)

30/f

2017. júl. 13. 23:01
 125/196 anonim ***** válasza:
50%

"Vagy az megint csak normális, hogy egyes nők férfi hormonokat, vagy tudom is én szurkálnak magukba, csak hogy ilyenek legyenek?"

Szoljal mar odaat a Ketrecben, hogy figyelmeztessenek teged, hogy tultoltad a biciklit, vagy atmenjunk oda es mi figyelmeztessuk oket?

Babukam, elobb tul kellene haladnod a tizen es huszoneves kort, hogy hozzaszolhass egyaltalan a noi-ferfi kapcsolatrendzserhez. Amig nem vagy ot, addig sajnos csak egy margaretas cumi jar a pofikadba, hozzaszolas nem.

Ritkan rohogok jot, de a te hozzaszolasod negyedoras humorbonbon volt nekem.

Koszonom! :D

2017. júl. 13. 23:32
 126/196 anonim ***** válasza:
14%

Még mindig nem látom az ellenérveket, van az is?:D Ezt több millió sőt szerintem milliárd emberen bizonyítani lehetne, hogy a tudás/tudáshiány nem korral jár. Szóval nyugi van anyukám, a koroddal szart se bizonyítasz.

Másrészről igen, vannak olyan női sportolók, akik férfi hormonokat szurkálnak magukba, mert olyan eredményeket akarnak elérni mint amit a férfiak produkálnak. Nem arra írtam(nyilvánvalóan, de te így értelmezed mert ennyire nem a témát vitatod, hanem személyeskedsz, de ez már csak téged minősít), hogy férfiak szeretnének lenni a nők, és ilyenekre szereket találtak ki, hanem hogy egyes nők nyilván nyomós okokból ilyet nyomnak magukba, amitől úgy szőrösödnek mint a férfiak(nem ez okból nyomják magukba, csak írom hogy mindezek ellenére:D), meg olyan dolgokat nyomnak magukba ami nincs vagy nagyon kevés van a nőkben eredetileg.

Lányok légyszíves tartalmakat is írjatok, mert engem csak azzal lehet meggyőzni, ez így addig eléggé szánalmas.

2017. júl. 14. 00:05
 127/196 wiWell ***** válasza:
95%

Az azért már erős, hogy még a doppingot is idekeveritek. Ha valaki delfinhormont fecskendezne be akkor a delfinekkel akarna egyenlő lenni? A kulcsszó az egyenlőség. Nem egyformák akarunk lenni a férfiakkal, hanem egyenlőek. Miért kéne, hogy egy másik ember döntse el, hogy én nőként mit kezdek az életemmel? Ha egy munkára nőként megfelelőbb vagyok, mint a férfi pályázók, akkor miért ne végezhetném azt a munkát én, a nő? Ha előnyben részesítettek mindenki mással szemben, akkor bizony jobb vagyok. Minden nő másban jó, ahogy a férfiak is. És senki nem a nemi szervétől jó valamiben. Nem kollektíven jobb minden egyes férfi logikai problémamegoldásban minden egyes nőnél, csak mert p*cse van. Például anyámnál jobb problémamegoldót a mindennapokra még sosem láttam, rögtön átlátja a helyzetet, elemzi a lehetőségeket és pillanatok alatt áll elő olyan megoldási opciókkal, hogy csak les mindenki.

Gondoljatok bele, hogy nőként elkezdtek valamilyen férfiaknak szánt szakma felé orientálódni. Először kapjátok a bepróbálkozásokat egyedüli nőként, aztán persze jönnek a viccesnek szánt beszólogatások már az iskolában/a képzésen a társaitoktól és az oktatóitoktól akik általában férfiak. Ha pedig el akartok helyezkedni, akkor a munkáltató vagy a megrendelő inkább a férfit választja, mert ez férfimunka, mit tudhat erről egy nő. Aztán, ha meg sikeres vagy benne és beszélsz róla, mondjuk egy randin, akkor valami p*csfej benyögi, hogy mondd el újra, mert a rúzsos szádat nézte és annyira korlátozott a figyelme, hogy csak arra az egy dologra tud koncentrálni.

Úgy imádom az általánosítást, kérek még...

2017. júl. 14. 07:27
 128/196 anonim ***** válasza:
6%

Azért az egy érdekes dolog, hogy a gyerekek az iskolában megtanulják, hogy ők mások mint a többiek, jobbak, rosszabbak tanulásban, amit ugye az oktatás ennek megfelelően elbírál jegyek formájában.

A Zsuzsika csak 3 kört tud futni az iskola körül, a Petike meg 30-at. Zsuzsika jó énekből, Petike rossz.

Lakatos Ormandó mindenből bukásra áll, Kovács Zolika mérnök-informatikusnak tanul, és az Arab apukától való Steve Jobs a példaképe.

Erre jönnek a különböző tuningolt aggyal rendelkező, érdekes világszemléletű feministák, és mindenhova odakönyökölnek, hogy márpedig a férfi, meg a nő az egyenlő.

Egyenlő az anyátok csája, de nem a férfiak, meg a nők.

Azért, mert van pár egoista, szrrá kényeztetett, párkapcsolati életben emiatt megbukott "nő" akik teleszrják az internetet a hülyeségeikkel, nem jelenti azt, hogy minden nőnek egyformán kellene viselkedni, meg vélekedni a párkapcsolatokról, meg a nőkről, férfiakról.

2017. júl. 14. 08:23
 129/196 wiWell ***** válasza:
100%
Ezzel a nyakatekert példával csak azt mondtad el, hogy az emberek, mint olyan, nem egyenlőek. Mert ugye Orlando fiúként bukasra áll, az osztályban meg statisztikailag biztosan akad olyan lány aki nem. Kérdés, hogy mi alapján értékeled az embereket, meg hogy egyáltalán mi értelme van ennek a mérlegelésnek. Igazából mindenki olyan partnert választ amilyet akar, szóval válassz olyat amilyen megfelel neked a többi nőt meg hagyd békén.
2017. júl. 14. 11:53
 130/196 anonim ***** válasza:
25%

#127 Igen adom, egyenlőség lenne a legracionálisabb megoldás, mégis néhány nő több akar lenni mindenben mint ami egy férfi(általánosan, tehát nem úgy, hogy ez az xy férfi elitta az összes iqját és ennél több akarok lenni). És ebből fakadóan próbálja lehúzni meg szapulni a férfi nemet, hogy az anyaság milyen hatalmas hátrányokkal jár egy férfival szemben, és hogy a mocsok férfiaknak még keményebb élet kéne hogy legyen hogy egyenlőek legyünk eme szent feladattal, mivel hát hogy egy nő dolgozik is keményen amit kikövetelt magának, és most meg már bűzlik a dolog. Nem azt akarom mondani, hogy annak nincsenek meg a maga nehézségei, de könyörgöm, attól hogy egy csík meg egy méh van a lábaid között, attól te sem leszel még szent.(ezt most nem személyesen rád értem, hanem a nőkre általánosan)

Szerintem az lenne a legeredményesebb, ha persze mindkét fél ugyanabban részt vehetne, de külön, pont mint a sportokban. Női foci, női kézilabda, női tudósok stb, külön férfiak, és esetleg egy olyan hely ahol közösen is megvitathatják a dolgaikat, így kooperációt alkalmazva együttesen mozgassa előre az emberiséget a két nem a sajátos meglátásaikkal. De emellett arra specializálódjanak a nők amik ők maguk, pszichológia orvostudomány stb.(tényleg millió egy dolog van manapság), mert ők a családban is ezt a szerepet töltik be a férfiak meg legyenek a vezetők, a mentális és fizikai vezetők, mert ők evolúciós mivoltukból adódóan sokkal alkalmasabbak erre(és ez nem azt jelenti, hogy minden egyes férfi fejlettebb mentálisan, vagy fizikálisan, hanem azt, hogyha a csúcsot nézzük akkor valszeg eltér a kettő a férfiak oldalára). Az oké ha egy nő nem akar családot(vagy csak nagyon későn), és még olyan tudással is rendelkezik, mint ami jóval meghaladja a legtöbb férfi szintjét, de szerintem ennek külön legyen meg a maga helye. Ha a nők nem egyformák szeretnének lenni csak egyenlőek, akkor csinálják ugyanazt, de ne ugyanúgy mint ha egy férfi csinálná. Szerintem ha keverjük a kettőt akkor előbb utóbb mindig ugyanarra lyukadunk ki, hogy a nők beleolvadnak teljesen a sok férfi közé ilyen területeken, mert mint ahogy írtad jóval több férfi van ezeken a pályákon stb stb. és azokat a mechanizmusokat alkalmazzák mint a férfi, ugyanúgy próbálnak funkcionálni mint az egyre előttük álló férfi. És akkor mi ez ha nem elférfiasodás?

2017. júl. 14. 12:36
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!