Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, jó reakció volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?

Figyelt kérdés

A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D

Szerintetek?

2017. júl. 11. 12:58
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/196 anonim ***** válasza:
7%

Világranglétrán nem sok nővel találkozol a sakkban.:o

"Akinek megfordul az a gondolat a fejében, hogy hű de könnyű életed van, szophatsz az előrejutásért, nekem az nem partner"

xd hát igen ez csak egy lehetőség a sok közül a nőknek. Persze felét se olvastad el azoknak amit írtam, és azokból is csak ezeket szeded ki(mert hát a környezetük manipulálásában a nők tényleg eszméletlen jók), amik amúgy önmagában lehet támadásnak élsz meg, de ha mondjuk tényleg kihúzzuk azokat a nőket, akik így emelkednek magasba akkor azért láthatjuk a különbséget.

Hülye az szerintem az aki nem tud egy szöveget együttesen értelmezni, hanem darabokra szedi és azt szedi cafatokra.

2017. júl. 12. 12:18
 102/196 A kérdező kommentje:
Olyan nem igazán létezik, hogy egy nő a legjobb egy logikát, problémamegoldást, komoly szaktudást igénylő területen, csak sokmindenkinek érdekében áll, hogy fitogtassa a feminizmusát, ezért sok nő ok nélkül élvez előnyt. Ez van a sakkban is, és ez van a cégeknél a magas pozícióknál. Dehogy jobb az a magas pozícióban lévő nő, mint a férfi nemű versenytársai, csak muszáj odatenni néhányat, ahová, különben menne a hisztéria. Ne röhögtessük már egymást. :) Kit akartok még átverni?
2017. júl. 12. 12:19
 103/196 anonim ***** válasza:
77%

Rólatok a Ponyvaregény egyik releváns jelenete jut eszembe, ahol Harvey Keitelt dicsérik, milyen klasszul eltüntette a gyilkosság nyomait fél óra leforgása alatt, ennyit mond:

Jól van, uraim, most már ne szopkodjuk egymás f.s.zát.

2017. júl. 12. 12:29
 104/196 anonim ***** válasza:
55%
Ez aztán az értelmes hasonlat jesszusom. Ha két férfi egy véleményen van azok egymást f-szát szopkodják. Na jó most bebizonyítottad hogy téged nem kell komolyan venni.
2017. júl. 12. 12:40
 105/196 anonim ***** válasza:

Az, hogy engem kihagytatok ebből a jó kis vitából, bunkó, tirpák dolog. Most haragszom rátok.

30/f

2017. júl. 12. 13:38
 106/196 anonim ***** válasza:
27%

"mar megellettem ketszer, a ferjem es az en nagy oromomre.

Csodalatos dolgokat tudok meselni az igazi ferfiakrol, legyen az a ferjem, rokonom vagy baratom."

Akkor viszont ellentmondtál saját magadnak, ugyanis NEM magadat tartod el, hanem rajtad kívül még jópár embert. Akkor lett volna valamelyes igazad - és akkor sem 100 százalékosan - ha egyedül élnél.

"Te hanyszore elletted a nodet/kocadat? Egyaltaln van no aki neked, a Ferfinak ellene?

jaaa, hogy nincs....

Ertem. :)"

Mondtam én egy szóval is, hogy keresek társat?

Nem, mert nem keresek. Szóval teljesen nyitott kapukat döngetsz...

":D Ne beszélj már hülyeséget."

Minden női íróra, költőre jut 100 férfi író/költő.

Női zeneszerző konkrétan egy se nagyon van, gyakorlatilag csak férfiak. Britney Spear, Dzséj Ló meg Lady Gyagya nem zeneszerzők, csak előadók, életükben nem láttak még kottát.

Női festők se igen voltak/vannak, művészettörténet órán kemény 0 darab volt a kínálatban.

Női programozóből kemény EGY darab van, a River Raid nevű Commodore játék megalkotója. Azóta egy sincs, még a nőknek készült játékokat is férfiak programozzák le...

Tehát ki is beszél hülyeséget?

"A küművességet meg ne említsd, mert sok férfi sem alkalmas komolyabb fizikai munkára az 55 kilójával."

Felhozhatok csomó olyan melót is, amihez nem kell kemény fizikummal rendelkezni. Villanyszerelés, kőfaragás, asztalosmunka, főzés, szabás-varrás...90%-ban férfiak végzik, még a női szabók jórésze is férfiakból áll. Abszolute nem arról van szó, hogy a gyönge nő nem fogja a malteros vedret emelgetni, meg falat rakni fél kézzel (másik kezében ugye a fángli van), hanem hogy egyszerűen a szakmunkák döntő többségére is képtelenek - mindezt úgy, hogy minden létező szakmunka gépesítve van, a melósnak gyakorlatilag csak gombokat kell nyomkodnia.

"Tegyük fel, érkezett 65 embertől komment a kérdezővel együtt. Ebből 3 idióta (kérdező, sakkbajnok, 57%-os, de ő nem számít)"

Hja kérem, aki nem a te véleményedet fújja,az idióta :D ha arra számítottál, hogy majd mindenki bősz egyetértésben lesz a baromságaiddal, akkor nagyon háttal ülsz a lovon.

Ez mellesleg nem "vitázás", ez defínició szerint fröcskölődés. Ment a mínusz neked.

2017. júl. 12. 22:18
 107/196 anonim ***** válasza:
Hát ez megmagyaráz néhány dolgot.... sajnos.
2017. júl. 13. 00:20
 108/196 anonim ***** válasza:
81%
106-ra. A szalmunkára hivatkozást sosem értettem. Egyszerűen arról van szó, hogy a nők nem akarnak szakmunkát végezni, nem érdekli őket. Más, korábban férfias szakmákban megjelentek a nők, amik érdekesebbek (katona, rendőr, tűtoltó...stb). Valóban nem jellemző h nő kőműves, szobafestő, autószerelő lenne, de a pályaválasztás leginkább érdeklődés kérdése.
2017. júl. 13. 04:53
 109/196 anonim ***** válasza:
70%
Remek reakció volt részedről, alapjaiban rengetted meg a feminizmus bástyáit. xD
2017. júl. 13. 12:03
 110/196 anonim ***** válasza:
19%

#106 teljesen egyetértek.

Tényleg csajszik ha már ennyire bűzlik az amikor arról ír valaki ami lehet hogy nem előnyös rátok nézve(még ha igaz is lol), akkor miért nem beszélünk arról ami rengeteg előnyt élveztek?:D Mert még ha több stresszt is halmoznátok fel(ami vicces, mert pont most beszélgetünk arról, hogy szakmunkát, tehát veszélyes/egészségkárosító munkákat ki végez, és ki nem), sokkal több stresszoldó forrásotok is van ám az előnyök által.:D

" Egyszerűen arról van szó, hogy a nők nem akarnak szakmunkát végezni, nem érdekli őket." xdddddd na ne viccelj már. Biztos vannak olyan srácok akiket valóban érdekel a munka, viszont biztos lenne sok olyan nő is akiket érdekelne a munka, mégsem csinálják, mert hát ez büdös munka, ez kemény munka, ez férfias munka, úgyis megcsinálják a férfiak stb stb. Abban is biztos lehetsz, hogy az emberek jóval több mint a fele nem azért szakmunkás, mert ez volt az álma. Az a vicces, hogy sok "női munkát" okjhoz kötnek, meg érettségihez, pedig alig van különbség a két szint között. De ami nő szakmunkák vannak azok is sokkal lazábbak, bolti eladó stb. És itt már régen semmi köze ennek ahhoz hogy ki mit szeretne, vagy mit nem éppen, hanem hogy mi a helyzet, mi az állás. Majd ha ugyanannyi forgácsoló lesz, gyármunkás stb stb nő lesz mint férfi, akkor beszélhetünk ilyen módon is egyenlőségről. Mert ti erre törekszetek, nem?:D Ide kell az igazi főnök csajszi, majd megmutatja a sok tudatlan férfinak hogy hogy is kell csinálni.:D Voltam anno egy fél évig forgácsoló osztályba felmérni a terepet, mondanom sem kell, hogy egyetlen szakmunkás lánnyal sem találkoztam, nem csak a mi osztályunkban, de az egész műhelyben, ahol sok osztályt tanítottak. Persze bent volt egy kevés, de gondolom ilyen bolti eladó meg ilyenek.:D

Visszatérve viszont a nők előnyeire. Mindezek mellett tehát a nők elvárják, hogy a férfi ugyanannyit gürizzen otthon, és gürizik is sok, mert hát az asszony az persze durcizik, meg hisztizik, amit teljesen jól szemléltettetek itt most, a férfi intézi a kockázatos pénzügyeket, a bankügyeket is nagyrészt, ő jár utána a dolgoknak, még ha a döntés közös is, ő hozza az opciókat, és végső soron a végső döntés javarészben az övé, így a felelősség is. Miközben a nő otthon törődhet a gyerekükkel(micsoda förtelmes rossz dolog húú atyám). Aztán a biznisz pedig vagy össze jön vagy nem, és ha nem akkor meg lehet felelősségre vonni, meg válással fenyegetni, mint ahogy itt tette az egyik nagyon szánalmas nő. Gyerekkel parkban is le lehet menni más mamákkal együtt kifecsegni a lelki sérelmeket, de a férfi eközben is hajszolja magát, hogy jobb legyen a családnak.

Kíváncsi lennék pár nőre innen, hogyha beleraknánk egy igazán kemény megterhelő fizikai munkába, és utána NEM a családjával tölthetné a maradék idejét, hanem pénzügyeket intézzen, és azon aggódjon, hogy lesz-e háztető vagy nem lesz, és este talán együtt vacsorázhat a családjával néha, akkor az mennyire laza, meg mennyire stressz nélküli élet. Mert hát ez nagyon sok esetben csak így lenne egyenlőség a nemek között, ami után rinyálnak a csajszik pl itt is.:D

Nem beszélve, hogy a férfinak kell szembenéznie általánosságban az elutasítással párkapcsolat keresés közben, ha egy agresszív társaságba ütköznek, és bunyót provokálnak akkor a férfi fogja védeni a családját/párját, még a törvény is a nőt védi az anyát védi minden esetben válás után.(pl a gyerektől való eltiltás stb., mert azzal még egyet is értenék, hogy a nő mellett maradjon, de hogy korlátozzák a láthatási jogot meg ilyenek, viszont a pénz az kell természetesen) De még millió egy dolog van szerintem amit fel lehetne hozni.

2017. júl. 13. 13:36
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!