Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok, ha egy nagyon csendes, félénk pasi próbálna nektek udvarolni?
1. Elküldenétek melegebb égtájakra, hogy egy ilyen selejttel sohasem járnátok
2. Egy randiba beleegyeznétek, hátha kiderül róla, hogy normális
3. Kifejezetten érdekelne titeket az ő személyisége, csak jobban meg akarnátok ismerni.
Szerintem 1-es, talán a 2-es (csendes félénk az már nem "normális"?). 3-as semmiképpen.
Én nem vagyok nagyon csendes, nagyon félénk, csak kicsit, és így is csak baráti társaságban elég kitartóak a nők hogy megismerjenek, szerencsére pozitívan csalódva.
3.
Attól, hogy valaki nem nagydumás még lehet teljesen normális.
Áá,az ilyenekre kár időt pazarolni! Ezek nem tepernek maguktól a nőre hanem elvárják a kölcsönös érdeklődés kifejezésre juttatását,hát a milyen megalázó már egy nőnek,hogy kifejezésre juttassa érdeklődését !
Plusz ők nagyobb valószínűséggel hűséges és odaadóbb társak szóval még szidni sem lehet őket ilyen szempontból amikor a nőre rájön az öt perc,a bunkókon legalább le lehet vezetni a feszültséget.
Ha már próbálna udvarolni, az már pozitívum lenne. Kérdés, hogy azon belül mennyire félénk... tud nyökögés nélkül elmondani 3 összetett mondatot pl.? Nálam egyébként nem kizáró ok a csendesség, félénkség, ha nem szélsőséges (pl. nekem kell kihúznom belőle harapófogóval mindent, annyira félénk, hogy nem mer boltban vásárolni stb.)
Egyébként én a választási lehetőségek közül nem tudnék választani, mert 1) maga a félénkség nem imponál annyira, hogy hú, de jobban meg kell ismernem... viszont 2) nem úgy állok hozzá egy csendes emberhez, hogy HÁTHA normális, mert simán lehet az.
Én inkább azt mondanám, hogy ha amúgy szimpatikus és vmi megfog benne külsőleg, akkor adnék egy esélyt / megpróbálnám.
Az 1-es pont az nálam ki van lőve, nem vagyok ekkora proli p...a.
Nem is úgy értettem, hogy maga a félénkség imponálna, hanem hogy ennek ellenére lehet-e érdekes az illető személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!